Horoskop

Sedmični horoskop od 18.9. do 24.9.2023.

Sedmični horoskop od 18.9. do 24.9.2023.

OVAN – Sedmični horoskop od 18.9. do 24.9.2023.

Sedmični horoskop od 18.9. do 24.9.2023.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Atrakcije koje vi priželjkujete izostat će, pa nemojte stvarati umjetne situacije zbog sporta. Tako ulazite u zamku iluzija. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama.
KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete vjerojatno imati priliku pokazati koliko ste ljubazni i uslužni u svom radu. Bit će to dobrodošao izazov koji ćete objeručke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente.
ZDRAVLJE&SAVJET: Obuzdajte svoju potrebu za akcijom pod svaku cijenu.


BIK – TJEDNI HOROSKOP

18.9.-24.9.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o tome kako zabaviti i zavesti jednu osobu do koje vam je stalo, pa ćete se potruditi to i učiniti. Vjerojatno ćete uspjeti, ali pod uvjetom da prihvatite i neki kompromis i da ne skačete na svaku provokaciju. Bit će ih i dalje.
KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što vas možda zbunjuje. Ipak, nije ni tako loše, jer polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak. Držite se pravila posla.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sve će kasnije doći na svoje mjesto.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

18.9.-24.9.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, šarm i uživanje u malim stvarima – sve će to obilježiti vaš pirvatni život ovih dana. Zato se ne brinite oko sitnica, one nisu toliko važne. Radije uživajte u onom što imate i živite. Neki će maštati.
KARIJERA: Bit će previše želja i premalo prilika za njihovo trenutačno ostvarenje. Vaše ambicije nisu male, ali okolnosti će vas navoditi na nužnu suradnju s drugima. Vrijeme je dobro za planiranje novih poteza, ali realizacija će možda malo pričekati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte biti nestrpljivi.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

18.9.-24.9.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati pomalo usamljeno ili ćete sanjariti na javi. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš mnogo više od onog što trenutačno imate. Tako ćete najbolje održati solidan status quo.
KARIJERA: Okolnosti, ljudi i događaji sve će vas više navoditi na to da trebate poraditi na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju. Niste baš perfekcionist po prirodi, ali ćete potražiti sve informacije koje bi vam u tome mogle pomoći.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istina je cjelina.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh