Horoskop

Sedmični horoskop od 15.4. do 21.4.2024.

Sedmični horoskop od 15.4. do 21.4.2024.

STRIJELAC – Sedmični horoskop od 15.4. do 21.4.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim privatnim životom i žudjeti za ljubavlju. Mali nesporazumi ili greške u koracima bit će prolaznog karaktera. Većina toga ipak će vam ići na ruku, pa se potrudite izaći van i potražiti društvo ako ste još sami.
KARIJERA: Oni koji traže posao mogli bi biti pozvani na razgovor koji obećava. Nije isključeno da posao dobiju. Oni koji već rade bit će skloni pokazivati emocije na radnom mjestu ili će u svom poslu istinski uživati. Bit će zadovoljni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite hobi povezan s ljudima.


JARAC – TJEDNI HOROSKOP

15.4..-21.4.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Postat ćete društveniji jer će vas okolnosti navesti na to. Ipak, vaše srce vjerojatno neće biti sasvim ispunjeno. Mnogi će izlaziti zajedno u veće grupe ljudi i neće se osamljivati. Dobra zabava je zagarantirana, ali ne mnogo više od toga.
KARIJERA: Ozračje na radnom mjestu bit će dobro. Unatoč povremenom umoru, vi ćete raditi lakše. Odnosi s kolegama također će postati bolji. Male nespretnosti u vašem izražavanju nadomjestit ćete ljubaznim stavom i ozbiljnim radom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro bi vam išao individualni sport.


VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

15.4..-21.4.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, vjerojatno ćete maštati. Ovo su dani kad će većina vas prebirati po nekim davnim ljubavnim sjećanjima ili čitati između redova gledajući svoju najdražu osobu. Neće biti dosadno, no ni senzacionalno.
KARIJERA: Što god se našlo na dnevnom redu, vi ćete biti glavni koordinator posla ili diplomat koji će svojom vještinom komunikacije stvari usmjeriti onamo kao treba. Vaši potezi dobit će na značaju, pa pazite što radite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bilo bi dobro otići u prirodu i tako napuniti baterije.


RIBE – TJEDNI HOROSKOP

15.4..-21.4.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vaša potreba da budete zaštićeni bit će sva jača, a uz to ide i život u tišini. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspjeti uživati u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.
KARIJERA: Ono za što se borite ispravno je, ali treba bolje surađivati s drugima. Barem sada. Neki će također gledati da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče bit će svakako na dobitku. Studeni uče s voljom i imajmu rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će planova za daleka putovanja.

 

 

eHoroskop.net

Stranice: 1 2 3

Na vrh