Nekategorisano

Sedmični horoskop od 15.1. do 21.1.2024.

Sedmični horoskop od 15.1. do 21.1.2024.

OVAN – Sedmični horoskop od 15.1. do 21.1.2024.

Sedmični horoskop od 15.1. do 21.1.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti stvari koje ćete trebati rješavati sa svojom obitelji iz koje potječete.
KARIJERA: Pred vama su dani bogati prilikama za razvoj. Budite otvoreni, susretljivi, poštujte druge kao i sebe i vidjet ćete da možete gotovo sve. Nemojte si umisliti ili se uspavati na lovorikama. Ovo je tek početak prosperitetnog razdoblja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osvijestite svoje kvalitete.


BIK – TJEDNI HOROSKOP

15.1.- 21.1.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno dobro napredovati, u duši nećete osjećati ispunjenje koje možda očekujete. Neki parovi prepoznat će i rastuću distancu u svom odnosu. Suzdržite se od komentara. Čekajte, proći će.
KARIJERA: Bit će sve više poslova, a posebno onih sitnijih. Ponekad od svega nećete moći predahnuti, ali najviše će motivirati što će neki vaši kolege ili suradnici funkcionirati bolje nego vi sami. Pokušat ćete ih sustići. Uz malo truda, uspjet ćete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte s konzumacijama.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

15.1.- 21.1.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Niz događaja koji će dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam uzimati vrijeme za ljubav. Ponekad ćete morati birati jer nećete stizati na sve. Između vas i osoba suprotnog spola događat će se kemija koju niste očekivali. Bit će lijepo.
KARIJERA: Sve što je povezano s umjetnošću, mladima, sportom, zabavom ili pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati Tko radi u opisanim profesijama, imat će sve više posla. Svi ostali postat će pravi zabavljači na radnom mjestu.
ZDRAVLJE&SAVJET: Sve će biti sjajno ako ne idete silom.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

15.1.- 21.1.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vjerojatno ćete uživati u sasvim običnim stvarima i bez velikih ljubavnih ambicija. Ovo će donijeti opuštenost u vezama kakvu niste očekivali. Tako ćete se posvetiti jedno drugom na nov način. Samci će jednako relaksirani izlaziti.
KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako obaviti zadano. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvlanost koja će uslijediti bit će vam novi motiv za daljni rad.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavit ćete se finim sportom.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh