Horoskop

Sedmični horoskop od 14.8. do 20.8.

Sedmični horoskop od 14.8. do 20.8.

STRIJELAC – Sedmični horoskop od 14.8. do 20.8.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

14.8.-20.8.
LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosječan. Bit ćete više manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presretni. Bit će zabavljanja, ali i ugodnih doživljaja u ozračju vlastitog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.
KARIJERA: Pred vama je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvježiti, te probuditi nove ideje kako unaprijediti ono što radite. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove informacije sa suradnicima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nećete izbjeći dnevne stresove.

 

 

 

 

 


JARAC – TJEDNI HOROSKOP

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

14.8.-20.8.
LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložit ćete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Bit će to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužit ćete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.
KARIJERA: Učvrstit ćete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao pavi vođa. Shvaćate da se vrijedilo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zadržite neke stvari za sebe.

 


VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

14.8.-20.8.
LJUBAV: Vjerojatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mjestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će vezani svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.
KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim suradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmjerava na daljni rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktirat ćete mlade suradnike.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte sa sportom.

 


RIBE – Sedmični horoskop od 14.8. do 20.8.

7.8.-20.8.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

14.8.-20.8.
LJUBAV: Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to nitko ne voli. Trenutačno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svijetu, a kad to usvojite, sami ćete se osjećati bolje.
KARIJERA: Rad iz sjene bit će vam najugodnija opcija. Ono što radite činit ćete mirno, bez previše atrakcija. Uživat ćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu mjeru. Postajete zreliji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Rado ćete izlaziti u prirodu.

 

 

 

eHoroskop.net

Stranice: 1 2 3

Na vrh