Horoskop

SEDMIČNI HOROSKOP od 14.11.do 20.11.2022.

SEDMIČNI HOROSKOP od 14.11.do 20.11.2022.

OVAN – SEDMIČNI HOROSKOP od 14.11.do 20.11.2022.

SEDMIČNI HOROSKOP od 14.11.do 20.11.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Možda će vam se katkada činiti da je ljubav daleko od vas. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini, samo što se trenutačno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija pod svaku cijenu.
KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete i malo riskirati. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Opet će se pojaviti podrška drugih kojoj se usput, uopće niste nadali.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zamarajte se sa sitnicama.


BIK

14.11.-20.11.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vi malo po malo ipak dolazite na zelenu granu. Ovo je vrijeme dobro za jačanje povjerenja u vezama, ali i za otvorenije razgovore. Nekima će pak više odgovarati samoća ispunjena filozofiranjem. Većina će se osjećati dobro.
KARIJERA: Bit ćete pomalo umorni od svega. Neki kolege će vas k tome i zadirkivati. Ne reagirajte. Ono što morate odraditi, odradite profesionalno. Tako ćete svima zatvoriti usta. Prilika za napredovanje nije nemoguća, ali vam zasad ne izgleda atraktivno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razmišljajte dugoročno.


BLIZANCI

14.11.-20.11.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Neka vaša ljubavna očekivanja bit će ispunjena unatoč ponekoj prepreci ili frustraciji. Ipak, u nastavku treba biti oprezan i mirom održavati ono što ste dosad ostvarili. Druga strana će na kraju prepoznati i cijeniti vaš trud oko svega.
KARIJERA: Vaš trud bit će prepoznat, a vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas bit će primjer drugima. Radit ćete predano i bez puno pitanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je biti iskren. Maske padaju.


RAK

14.11.-20.11.2022.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati usamljeno, osim ako samoća nije vaša želja. Oni u vezama prolazit će jedno izazovno razdoblje kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.
KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da s eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne činite ništa na silu.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh