Horoskop

Sedmični horoskop od 12.2. do 18.2.2024.

Sedmični horoskop od 12.2. do 18.2.2024.

STRIJELAC – Sedmični horoskop od 12.2. do 18.2.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Nećete biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osjećati frustriano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašat ćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvijek razumjeti. Objasnite svoja raspoloženja, ali ne predetaljno.
KARIJERA: Pred vama je tjedan povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvježiti, te probuditi nove ideje kako unaprijediti ono što radite. Bit će i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove informacije sa suradnicima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Provjerite stanje svog auta.


JARAC – TJEDNI HOROSKOP

12.2.-18.2.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Bit ćete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslijedit će ugodne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činit će vam se da je sve moguće. Bit ćete otvoreni i imati povjerenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.
KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na prije postavljena pitanja vjerojatno će stići. Sve vas to usmjerava na daljni rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktirat ćete mlade suradnike.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potreban je oprez u prometu.


VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

12.2.-18.2.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vjerojatno ćete imati potrebu malo se distancirati od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. No jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostat će na površnoj razini.
KARIJERA: Bit ćete učinkoviti u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštrije riječi. Mogle bi dogoditi da vas pogrešno protumače ili krivo shvate. Zato se potrudite biti što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kao baš ne morate. Radite po pravilima.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite oprezni u prometu.


RIBE – Sedmični horoskop od 12.2. do 18.2.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati odgoditi neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osjećao zapostavljen. Samci će spajati ugodno s korisnim.
KARIJERA: Nakon postavljanja dobrih financijakih temelja, nastavit ćete graditi dalje. Mnogi će ovih dana preipsitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Mijenjat će ono što im je na prvom mjestu. Bit će spremniji na određene rizike.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istražite koji vam sport odgovara.

 

 

eHoroskop.net

Stranice: 1 2 3

Na vrh