Horoskop

Sedmični horoskop od 1.7. do 7.7.2024.

Sedmični horoskop od 1.7. do 7.7.2024.

OVAN – Sedmični horoskop od 1.7. do 7.7.2024.

Sedmični horoskop od 1.7. do 7.7.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

1.7.-7.7.2024.
LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lijepo mjesto. Samci će opet više izlaziti.
KARIJERA: Radni tjedan bit će šaren. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, no s druge strane, o nekim temama bit će mudrije šutjeti ili ih odgoditi. Najbolje će proći oni koji će znati balansirati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Slijedite svoju intuiciju.

 

 

BIK – TJEDNI HOROSKOP

1.7.-14.7.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

1.7.-7.7.2024.
LJUBAV: Bit ćete raspoloženi za ljubav, ali druga strana držat će blagu distancu prema vama. Trebat će malo više truda da joj se približite. Ne odustajte, nego ustrajte. Oni koji su mladi lakše će se povezivati, a izlazaka neće nedostajati kod svih.
KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na prije postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmjerava na daljni rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali telenti, kao i znanje. I dalje ste u brojnim kontaktima koji vas potiču.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit ćete željni novih spoznaja i učenja.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

1.7.-14.7.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

1.7.-7.7.2024.
LJUBAV: Pred vama su lijepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajat će ih dana u dan sve bogatiji, a vi sve veseliji. Nemojte sjediti kod kuće, idite van među ljude, pokažite se i uživajte.
KARIJERA: Niste svjesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neki razmišljaju o odlasku kozmetičaru.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

1.7.-14.7.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

1.7.-7.7.2024.
LJUBAV: Ovih dana smanjit ćete svoje izlaske i više se usredotočiti na zajednički boravak u svakodnevnici. Neće vam više biti potrebne atrakcije. Bit će dobrovoljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili poći na neko mjesto gdje ćete biti sami.
KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno razvijaju dobro. Ova spoznaja ispunit će vas mirom i zadovoljstvom. Bit ćete spremni na svaku suradnju. Također ćete lako rušiti predrasude.
ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će osvježiti stare uspomene, piše eHoroskop.net

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh