Veze

Saznajte: ko je pravi muškarac za vas na osnovu vaše ličnosti?

Nerijetko nam se neko previše dopada fizički, da bismo sebi uspjeli da objasnimo da se jednostavno psihički ne podudaramo. S druge strane, nekad pronađemo nekog sa kim zaista možemo da vodimo smislene razgovore, ali ono što u toj jednačini nedostaje je fizička privlačnost. Da bi romantični odnos bio održiv, važno je da pronađete nekog ko odgovara vašoj ličnosti.
Kada pronađete takvog nekog, sve kockice imaju tendenciju da se poklope.

PERFEKCIONISTA NAJBOLJE FUNKCIONIŠE SA AVANTURISTOM

Perfekcionistički tip ličnosti ima izuzetno visoke standarde. Takve osobe su često kritične i prema sebi i prema partneru. One su motivisane ka poboljšanju ljudi i svijeta oko sebe. Međutim, mnogi ih posmatraju kao opsesivne i sklone osuđivanju. Istina je da su ove osobe vole savršenstvo i da nikad ni ne pomišljaju da od drugih traže pomoć. Najbolja osoba za perfekcionistu je avanturista koji može da ga nauči da malo uživa u životu, i ne bude uvijek toliko ozbiljan.

OSOBA KOJA OSTVARUJE SVOJE ZAMISLI NAJBOLJE FUNKCIONIŠE SA AVANTURISTOM

Ovaj tip osobe sebe mjeri prema svojim uspjesima. Ona obično nije u bliskom kontaktu sa svojim osjećanjima, niti sa osjećanjima svog partnera. Efikasna je u onom što radi, ali i često takmičarski nastrojena. Po prirodi je sklona narcisiodnom ponašanju i zaokupljena poslom, i vrlo često zanemaruje svoju voljenu osobu. Ovakvoj osobi treba avanturista, jer je samo on može naučiti kako da malo uspori i zabavi se u životu.

ROMANTIČNA DUŠA SE NAJBOLJE SLAŽE SA PERFEKCIONISTOM

Kao što se može i očekivati od jednog romantika, to je vrlo emotivan tip osobe, često vođen idealističkim pogledima na svijet. Romantične osobe su kreativne, imaju toplo srce i lako privlače potencijalne partnere. Međutim, imaju problem sa njihovim zadržavanjem. Romantici često zapadaju u depresiju, bore se sa osjećanjem krivice, a imaju i pretjerana očekivanja u pogledu dostupnosti voljene osobe. Njima bi ironično najbolje odgovarao perfekcionista, jer ih on može naučiti kako da budu disciplinovani i praktični.

 LOJALNA OSOBA NAJBOLJE SE SLAŽE SA MIROTVORCEM

Osoba koja je po prirodi vrlo odana, voli sigurnost i plaši se bilo kakve promjene, od svog partnera traži sigurnost, odobrenje i ohrabrenje. Sklona je tome da ne daje svoje povjerenje lako, i da u vezi ostaje zaista dugo. Ponekad ispoljava svoju paranoičnu stranu ličnosti, zabrinutost i odbrambeni mehanizam, cijeneći iznad svega iskrenost. Ovakvoj osobi najbolje odgovara mirotvorac, koji joj može pokazati da je život lijep ako mu se prepusti.

AVANTURISTA SE NAJBOLJE SLAŽE SA OSOBOM KOJA POSMATRA SVE OKO SEBE

Tipu kao što je avanturista potrebno je zaista mnogo slobode. On ima vrlo kratak raspon pažnje, sve mu vrlo lako postane dosadno, naročito u ljubavnim vezama. On voli da se zabavlja, ali i da izbjegava patnju i negativnost. Po prirodi avanturista je šarmantna osoba, koja se prepušta svojim spontanim djelima. Često je impulsivna, nedisciplinovana i buntovna. Ovakvoj osobi najbolje bi odgovarao neko ko posmatra svijet oko sebe oštrim okom. On će avanturistu držati na zemlji.

 

Sindrom slomljenog srca: da li zaista možete umrijeti od nesretne ljubavi?


Komentari

Na vrh