Eventi

Savršenstvo zvuka i svjetla ovoga ljeta na jezeru Modrac (FOTO + VIDEO)

Još je par dana ostalo partyja za „početak sezone“, partyja sa kojim počinje ovo ljeto na Modracu – Robinzon BRODOLOM 10. Ovaj jubilarni, deseti party donosi nam mnogo novina kada je dobra zabava u pitanju. Ove godine smo poboljšali samu infrastrukturu prostora za party, dosta je veći prostor, a VIP zone su natkrivene. Dočekaće vas i dodatne kula, a i naš prepoznatljivi gusarski brod je „dobio krila“ …

Jubilej treba dostojno proslaviti tako da ove godine imamo dupli headliner program, naši gosti su Thomas Gold i DJ duo Bang La Deks, koji donose pregršt summer vibes zvuka.

b10 l

Na sceni, ovim zvijezdama će se priključiti i regionalna DJ ekipa koju predvodi Eduy te Jazzy Rossco i DON Q.

Pripremili smo i još jedno dodatno iznenađenje, spektakularni vizuelni nastup ekipe Haos animatora koji će svojim „vatrenim“ show performansom upotpunitit cijeli event …

Pogledajte i fotografije u galeriji da vas podsjetimo kako je to bilo prethodnih godina …

Mnogo toga smo promijenili u proteklih godinu dana, ali cijena ulaznica je ostala ista, kao i predhodnih godina ona je 10 KM, a možete ih nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima:
– Restoran Robinzon Modrac/Lukavac,
– Caffe Hollywood Lukavac,
– CD shop Sejo i Vili Tuzla,
– Restoran Mama Mia (robna kuća Omega 4.sprat) Tuzla,
– Caffe Bar Avenija Živinice
– Caffe IQ Gračanica
– In Vivo benzinske pumpe u Živinicama (Maline) i Ljepunicama
– Caffe Hangover Srebrenik

Karte na dan eventa na ulazu na mol Restorana Robinzon će se prodavati po cijeni od 15 KM, dok su VIP karte 25 KM. Ulaz će biti moguć već od 19:30h i naravno dres code white.

Robinzon BRODOLOM 10 – subota 30.6.2018 g. od 21h mol restorana Robinzon/ jezero Modrac/ Lukavac

Good Vibes Only 🙂

Na vrh