Business

Sarajevo: Otvoren novi Omega Beko shop na Čengić Vili

Omega d.o.o. u petak 17. januara 2020. godine otvorila je vrata svog novog Omega Beko shopa na Čengić Vili u ulici Gradačačka 114, preko puta OŠ „Osman Nakaš“.

U znak zahvalnosti, Omega Beko shop Čengić Vila 2 nagradio je prvih 100 kupaca sa vrijednim poklonima, a pripremili su i poseban popust 10% za gotovinsko plaćanje do 20. januara 2020. kao i redovnu akciju 20 odabranih uređaja sa 20% popusta koja traje do 31. januara 2020.

Više informacija o trenutnim akcijama u svim Beko shopovima širom BiH možete pogledati na www.omegashop.ba.

Pri otvaranju novih Omega Beko shopova, Omega d.o.o. ima tradiciju dodjeljivanja donacije nekom udruženji ili ustanovi. Ovaj put, Omega d.o.o. je odlučila obradovati učenike OŠ „Osman Nakaš“ i pokloniti im Grundig TV u vrijednosti 1.000 KM.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig led televizora kao i Tefal, Rowenta i Moulinex aparata. Kupovina u Beko shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 3 godine na Grundig TV uređaje i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera.

 

Beko je oficijelni sponzor fudbalskog kluba Barcelona. Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative „Jedi kao šampion“ koja ima za cilj da pomogne u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

Posjetioci novootvorenog shopa bili su u prilici vidjeti kako rade Beko blenderi i probati zdrave slastice, juhu i smoothie.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan. Hvala svim našim kupcima i partnerima koji su godinama znak našeg uspješnog poslovanja. Vaše povjerenje je nešto što nas svakodnevno gura da budemo još bolji. Radujemo se svakom našem novom zajedničkom uspjehu!

Na vrh