Eventi

Robinzon BRODOLOM 10 – Good Vibes Only

Iz godine u godinu trudimo se da pomjeramo granice dobre zabave zbog Vas. Tako i ovoga ljeta donosimo pregršt novina u samoj koncertnoj Areni restorana Robinzon, od većeg prostora na kome se održava party do broda koji plovi u vazduhu … ali pravu poslasticu smo pripremili i kada su artisti u pitanju.

Ove godine na Robinzon BRODOLOM 10, kako i dolikuje jubileju imamo „dupli program“ i dovodimo istinske svjetske zvijezde … naši gosti su – DJ Thomas Gold i DJ duo „Bang La Decks“.

04 Thomas Gold by Natascha Romboy1 

Tiësto, David Guetta, Chuckie, John Dahlbäck, Swedish House Mafia … samo je mali dio spiska DJ-a koji podržavaju rad Thomasa Golda i koji imaju njegove kompozicije uvrštene u svoje setove. Njegovi nastupi na najvećim svjetskim festivalima privlače milionski auditorij svake godine, a ono po čemu je posebno cijenjen su njegove remix verzije popularnih hitova, koje zahvaljujući njemu postaju još veće I uspješnije.

BLD

Porijeklom iz Atine, dva najuspješnija muzička producenta u istočnoj Europi su spojili svoje muzičke talente u jedinstven DJ duo pod nazivom „Bang La Decks“. Kroz svoje jedinstvene produkcije, sa etno uticajem i multi-generacijskim žanrom zvuk Bang La Decks doveo ih je do slave. Četiri velika hita i klubske himne, više od 100 miliona pregleda na YouTube kanalu, te velika podrška DJ-a A liste donosi im veliku popularnost na međunarodnim plesnim podijumima. Njihov radi djelo je privukao je paznju, I filmskim producentima, tako da su oni producirali soundtrack za popularni film „Fast & Furious 7“, te su producirali soundtrack za igricu Fifa 15. Tako možemo pretpostavit da nas očekuju vrhunske zabave ovog ljeta na jezeru.

Na sceni, ovim zvijezdama će se priključiti i regionalna DJ ekipa koju predvodi Eduy te Jazzy Rossco i DON Q.

Robinzon BRODOLOM 10, koncertna Arena restorana Robinzon, subota 30.6.2018 g. od 21h. Ulaznice uskoro u prodaji!

Robinzon BRODOLOM 10 – Good Vibes Only 🙂

Na vrh