Tuzla

Richmond Park – Ponosni na učenike: Najbolji rezultati i najviša priznanja

U ponedjeljak je u Richmond Park Međunarodnoj školi u Tuzli za u učenike IX razreda, maturante, bio svečani dan podjele svjedodžbi o završenoj osnovnoj školi. Učenici su sa ponosom uzeli svoje odlične ocjene i spremno napravili posljednji korak u trci zvanoj osnovna škola.

Nagrađeni su najbolji učenici i učenice priznanjima i zlatnim plaketama. Imenovana je i Učenica generacije, Emina Umihanić, kao učenica koja je u godinama iza sebe ostvarila najbolje rezultate u učenju, vladanju te brojnim vannastavnim aktivnostima i takmičenjima.

Budući da učenik generacije može biti samo jedan,  u školi predstavljena još dva učenika koja su odlikovana plaketom Ponos generacije jer su svojim uspjehom zaista zaslužili da budemo na njih ponosni i da njihov trud i zalaganje bude primjer generacijama koje dolaze. To su učenici Alem Dautović i Sara Nukić.

U ponedjeljak smo ispratili naše maturante i poželjeli im uspjeh u daljem školovanju uz želju da ocjene ostanu iste kao u svjedodžbama koje su danas dobili, navodi se, između ostalog, u saopštenju Richmond Park Međunarodne škole u Tuzli.

Komentari
Na vrh