Tuzla

Richmond Park International Primary School Tuzla vas poziva na 3. Kid's festival

Obavještavamo Vas da će se u ponedjeljak 6. 3. 2023. godine u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli sa početnom u 18:00 sati održati 3. Kid's festival u organizaciji Richmond Park International Primary School Tuzla.

 

 

Ovom manifestacijom želimo dati doprinos unapređenju odgojno-obrozovnog procesa.

 

 

Kid's festival je projekat koji se realizira u organizaciji naše ustanove, a u saradnji sa predškolskim ustanovama na nivou Tuzlanskog kantona. Ove godine saradnju ćemo ostavariti sa: Javnom ustanovom dječije obdanište „Naše dijete“ Tuzla, Javna ustanova „Dječije obdanište“ Živinice, Javnom ustanovom za odgoj i obrazovanje djece predškolskog uzrasta Lukavac, Privatnom predškolskom ustanovom „Aladin“ Tuzla, Privatnom predškolskom ustanovom „Maštaonica“ Tuzla,  Privatnom predškolskom ustanovom „Montessori IQ kutak“ Tuzla, Privatnom predškolskom ustanovom „Mery Isabel“ Živinice, Privatnom predškolskom ustanovom „Vrtić Kiki“ Tuzla te Privatnom predškolskom ustanovom „Vedi Princ“ Kalesija.

Kid's festivalje projekat koji će se realizirati kroz unaprijed pripremljen program, gdje će svi učesnici programa imati priliku predstaviti se na što inovativniji, zabavniji i kreativniji način.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Richmond Park International Primary School Tuzla

Na vrh