Kult(ura)

Radionica „Skriveni dragulji“ u organizaciji udruženja Art Alive u ateljeu Ismeta Mujezinovića Tuzla

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na Radionicu osobnog razvoja i pozitivnog razmišljanja „Skriveni Dragulji”, koja će biti održana u subotu 23.9.2023.godine u Kući i ateljeu Ismeta Mujezinovića Tuzla. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učešće putem e-maila: artalive.office@gmail.com.

 

Radionica “Skriveni dragulji” je organizovana u sklopu plesnog događaja “Sarajevo Contemporary Dance Intensive 2023”, koju priređuje udruženje Art Alive u Narodnom Pozorištu Sarajevo, od 25.09. do 29.09.2023. godine.

Radionicu u Tuzli također organizuje udruženje, koje se bavi kulturom, Art Alive, u saradnji sa Fondacijom tuzlanske zajednice. Radionica je namijenjena prvenstveno umjetnicima, ali se mogu prijaviti i svi ostali koji su zainteresovani za lični razvoj i rad na sebi, bez obzira na struku i iskustvo, a koji imaju više od 18 godina.

 

Gošća na radionici je njemačka psihologinja Dorothee Janssens de Bishoven – specijalista za sistemski rad i transgeneracijsku terapiju traume. Dorothee ima bogato iskustvo o ovoj tematici, koje je skupila tokom više od dvadeset godina rada u Njemačkoj, Belgiji i Nepalu.

Članarina iznosi 30,00 KM za 6 sati, koliko će trajati radionica. Za učesnike su obezbijeđeni hrana i piće na pauzi.

 

Važno je napomenuti da oni koji nisu u mogućnosti da sebi priušti učešće na radionici, a voljeli bi učestvovati, mogu se prijaviti BESPLATNO, u vidu stipendije od Art Alive udruženja. Broj učesnika je ograničen, te su svi zainteresovani dobro došli.

 

U sklopu “Sarajevo Contemporary Dance Intensive 2023” festivala održava se i plesna radionica u Sarajevu, koja nosi naziv “Flying Into Gravity Skills i biće održana u Sarajevu, u periodu od 25.09. do 29.09.2023.godine.

 

Registracija zainteresovanih za jednu i drugu radionicu se vrši putem e-maila na: artalive.office@gmail.com

Na vrh