Puštena u rad web stranica Srednje „Savremeno-umjetničke škole” Tuzla

22.02.2021. 


Danas se obilježava Međunarodni dan maternjeg jezika.

 

S druge strane, danas je važan dan za poštovaoce inovativnog pristupa obrazovanju i savremenih tokova podučavanja i očuvanja jezičkog bogatstva. Udruženje „Mladi Tuzle” i Pozorište mladih Tuzle, suosnivači Srednje „Savremeno-umjetničke škole” Tuzla, obavještavaju sve buduće učenike, roditelje, saradnike, prijatelje da je danas puštena u rad web stranica Srednje „Savremeno-umjetničke škole” Tuzla sa ciljem promovisanja usvojenih pedagoških i didaktičkih vrijednosti, te inovativnih metoda i oblika rada.

Poseban akcenat u Savremeno-umjetničkoj školi stavljen je na ostvarivanje odgojnih, obrazovnih i funkcionalnih ciljeva, te razvoj učeničkih kompetencija usmjerenih na vještine komuniciranja, kritičko mišljenje, timski duh i poduzetnost.

 

Web stranica je objavljena na bosanskom; hrvatskom; srpskom i prevedena na engleski i njemački jezik.

Imajući u vidu originalnost u pedagoško-didaktičkom pristupu obrazovanju i odgoju u Savremeno-umjetničkoj školi, nadamo se da ćete na našoj web stranici pronaći sve potrebne informacije koje će usmjeriti Vaše potrebe prema savremenom obrazovanju djece i mladih.

 

Dobrodošli u školu kreativne (samo)spoznaje.

 

www.sus.edu.baBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!