Zabava

Prva izjava Duška Tošića nakon zabrane prilaska Jeleni: “ŠOKIRAN SAM OVIM ŠTO MI SE DEŠAVA”

Fudbaler Duško Tošić saslušan je u policijskoj upravi Savski venac zbog incidenta koji se danas odigrao između njegove supruga Jelena Karleuše i njega u stanu na Dedinju.

 

Tim povodom je izjavio slijedeće:

– Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo – navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla mjeru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

 

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdi za medije da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

– Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše – rekao je Perović kratko za beogradske medije.

 

Podsjetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je jutros kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pjevačice. Navodno, ona je odbila da ode na ljekarski pregled ali i da dođe u stanicu i da izjavu.

Njen suprug, saslušan je u svojstvu građanina, a tek pošto Prvom osnovnom tužilaštvu bude dostavljen izveštaj policije i nadležnih službi ono će odlučiti o daljem postupanju.

 


Komentari
Na vrh