Tuzla

Pronađeno beživotno tijelo Jasmina Malkočevića u hotelskoj sobi

Beživotno tijelo Jasmina Malkočevića čiji je nestanak porodica prijavila PS Zapad u srijedu 15. decembra u 19:30 sati pronađeno je danas u jutarnjim satima u sobi Hotela President u mjestu Ljubače, saznaje Tuzlanski.ba.

Uprava policije MUP-a TK je obaviještena da je u jednoj od iznajmljenih soba pronađeno beživotno tijelo. Međutim, uviđajna ekipa je na terenu i još uvijek ne mogu za medije zvanično potvrditi da je u pitanju osoba incijala J.M. čiji je nestanak prijavljen i za kojim se tragalo.

Kako nezvanično sazanjemo Malkočević je tokom jučerašnjeg dana iznajmio sobu u Hotelu President, a porodica je navela kako je posljednji put viđen u srijedu 15. decembra oko 13 sati, u tamnoj jakni i famericama. Uviđajem rukovodi dežurni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona u saradnji sa službenicima Odjela kriminalističke policije PU Tuzla. S

mrt je konstatovana na mjestu događaja od strane dežurnog ljekara. Više informacija će biti poznato tokom dana nakon što budu okončane uviđajne radnje.

 

Malkočević je bio poznati muzičar iz Tuzle, a široj javnosti postao poznat tokom jedne od sezona muzičkog show programa ZMBT (Zvijezda možeš biti ti) na Hayat televiziji. Nakon završenog takmičenja Jasmin se nastavio baviti muzikom.


Komentari
Na vrh