Business

PRO Beauty – Tirkizno narandžasti san u kozmetičkom salonu

Tuzla je u petak 14.jula postala bogatija za mjesto koje će prvenstveno obradovati sve dame, svoja vrata otvorio je kozmetički salon PRO Beauty.

 

Kozmetički salon „PRO Beauty“ čini tim mladih ljudi, koji imaju viziju i cilj donijeti nešto novo na kozmetičku scenu našega grada.

 

Ovaj tim predvodi Arabela – Lejla Dedić (Bachelor of Art in Makeup) diplomantica York University (USA). Studirala je i završila Akademiju Purity u Beogradu, diplomiravši na temi šminke u filmskoj triologiiji „Lord of the Rings“.

 

Veliki broj prestižnih modnih revija, izbora ljepote i muzičkih spotova dobio je novu notu i izgled zahvaljujući „četkicama“ u njenim rukama.

 

Kozmetički salon PRO Beauty nalazi se na 4. spratu Robne kuće Tuzlanka, a rezervacije termina možete izvršiti na broj 062 261 271 (poziv, Viber, WhatsApp) ili na FB i Instagram stranici salona. Više informacija možete dobiti i na www.probeauty.co.ba

 

Ono što je nas posebno dojmilo, je samo uređenje salona koje je kompletno u tonovima tirkizne i narandžaste boje, a zanimljivo je bilo i to da je i osvježenje na party-ju povodom otvaranja bilo takođe u tim bojama.

 

boljatuzla.ba podržava mlade koji se trude da unaprijede život u našem gradu, tako da ekipi salon PRO Beauty želimo svu sreću u radu.

 

U prilogu par fotki sa otvaranja salona …

Na vrh