Aktuelno

„Priroda i društvo u oku fotografa“ – predavanje drži Munever Salihović

U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u srijedu 5.2.2020. od 18h u BRDO coworking prostoru (http://bit.ly/BrdoMap)održaće se drugo Veče Kreativnosti pod nazivom Priroda i društvo u oku fotografa(http://bit.ly/KzS2fb). Svoje iskustvo i savjete o tome kako foto-aparatom ispričati priču o čovjeku i onome što ga okružuje predočiti će profesionalni fotograf sa višedecenijskom karijerom, gospodin Munever Salihović.

Ovo okupljanje ćemo iskoristiti da predstavimo i vrlo zanimljiv nadolazeći projekat pod nazivom „Accelerator in Tandem“ (Akceleratorski Tandem) koji Udruženje „Tuzla Live“(https://www.fb.com/tuzlalive)realizuje u saradnji sa partnerskom organizacijom La Capagrossa iz Italije, a u okviru programa Tandem Europe.


O projektu„Kreativnost Za Sve“:

Udruženje „Tuzla Live“(www.fb.com/tuzlalive)putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja biti centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.

Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.

Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Dođite da podijelimo prvo Veče kreativnosti! Ulaz je besplatan uz prijavu putem linka.

Na vrh