Horoskop

Pripadnici ova 3 horoskopska znaka će se do 30. oktobra OBOGATITI

Ukoliko vas brinu dešavanja među planetama sada je vrijeme da odahnete, ali samo ako ste pripadnik neka od ova tri horoskopska znaka

Mars, planeta rata i akcije, kreće retrogradno od 30. oktobra 2022. godine, i biće u ovoj fazi sve do 12. januara 2023, dok će u znaku Blizanaca ostati do 26. marta 2023. godine.

Kako dugo boravi u znaku Blizanaca, Mars kao planeta energije, motivacije i akcije, horoskop otkriva da donosi nemire, oluje, nesporazume, ali koliko ruši, istom mjerom i rješava i obnavlja.

 

Njegov uticaj će u narednim mjesecima biti snažan i podstiče nas da se suočimo sa svojim strahovima, blokadama, ograničenjima. Iako ovaj proces može biti izazovan, on nas zapravo oslobađa svega negativnog što se nakupilo u nama. To je neophodno kako bismo živjeli život iz snova i svoju najvišu svrhu, piše Najžena.

 

Tri horoskopska znaka dobiće poseban nalet energije.

 

 

Ovan

Mars je vaš vladar, pa će njegov uticaj biti zaista opipljiv. Trudite se da uvijek imate čime da se bavite, inače ćete postati razdražljivi i vrlo nemirni. Ukoliko imate na spisku obaveza i one koji mogu da se obave brzo i lako, neka to bude vaša prva akcija. Tako ćete sačuvati snagu za izazove koji vas tek čekaju.

 

 

Blizanci

Ovo će biti vaše vrijeme, trenutak da zablistate. Da li već neko vrijeme čekate da donesete jednu odluku? Ovo je tranzit koji će vam pomoći da učinite važan korak i on vas može odvesti do magičnog uspjeha. Ne ustežite se da se pozabavite potpuno novim projektima, naročito onima koji u vama probude pravu strast. Ako vam srce igra, to vam Mars poručuje da krenete kuda vas taj ritam nosi.

 

 

 

Vodolija

Dok se Mars kreće kroz vaš prijateljski, vazdušni znak, i vi ćete doživjeti talas ogromne kreativnosti. Vrijeme je da konačno unovčite svoj talenat, maštu, intelekt, to nisu kvaliteti koje drugi tako lako rasipaju. Stavite ostalima do znanja da moraju više da cijene vaše nove ideje i jedinstven pristup. Finansijska satisfakcija će još više ojačati vašu motivaciju.

Na vrh