Tuzla

PRIJAVI SE – EESTEC Project Marathon i Soft Skills Akademija prava prilika za tebe!

Želiš razviti vještine rada u timu, naučiti nešto novo o karakteristikama uspješnog radnog okruženja, i postati lider/ka na svom trenutnom ili budućem radnom mjestu? Onda su EESTEC Project Marathon i Soft Skills Akademija prava prilika za tebe! 🤩

 

Mnogi mladi ljudi pri zapošljavanju nailaze na prepreku prilagođavanja novom okruženju. Možda poznajete materiju na kojoj radite, ali vaše ideje i doprinos nikako da urode plodom. Često, ono što nam u ovakvim situacijama nedostaje, i na što nas formalno obrazovanje ne priprema, jeste usavršavanje naših mekih vještina – SOFT SKILLS – individualnih vještina neophodnih za naše lične i poslovne uspjehe!

 

RJEŠENJE POSTOJI! EESTEC LC Tuzla nudi vam priliku da već danas počnete ulagati u sebe i svoju budućnost, razvijajući vještine rada u timu, prezentacijske i zagovaračke sposobnosti, poznavanje zdrave komunikacije, organizacije vremena, i rješavanja problema kroz liderstvo i empatiju. 🤝

 

Sve ovo i više naučimo zajedno kroz SOFT SKILLS ACADEMY, potpuno besplatan trodnevni interaktivni program kroz koji će te voditi certificirani/e EESTEC treneri/ce, a s ciljem da usavršiš neformalne vještine potrebne za rad u timu, zapošljavanje, i izgradnju čvršćih međuljudskih odnosa.

 

ISKORISTI PRILIKU! Prati nas i saznaj kako obezbijediti svoje mjesto na Soft Skills Akademiji ovog marta, i sa sobom ponesi nova znanja, prijateljstva, i spremnost da postaneš mladi/a lider/ka u svom radu!

Na vrh