Zabava

Preminuo poznati gitarista Nebojša Nedeljković Ćela

Bend Ane Štajdohar koji već decenijama uveseljava gledaoce šoua ”Veče sa Ivanom Ivanovićem” ostao je bez jednog člana.

Gitarista benda Nebojša Nedeljković koga su svi zvali Ćela nažalost je preminuo, kako je objavljeno na društvenim mrežama.

Uz fotogafiju kako ga ljubi u čelo, voditelj se oprostio od voljenog kolege i prijatelja riječima- Zbogom, burazeru moj dobri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Ivanović (@veceivan)

Neutešna pjevačica Ana Štajdohar takođe je posvetila fotografiju i objavu Ćeli pa napisala- E moj Ćelice. Počivaj u miru, vidmo se jednog dana sigurno.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar)

Nebojša Nedeljković Ćela bio je i član benda Segeja Ćetkovića, a ranije je svirao u grupama Jim Walsh Band i u Balkanici.

Muzičar Nikola Demonja, koji je sa Nedeljkovićem godinama svirao u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, takođe se oprostio od njega.

„Godinama smo govorili da si ti bensedin svakome od nas, u svakoj situaciji. Voleli smo te zbog mnogo toga, i voleli smo te mnogo, Nebojsa. Žao mi je što prema sebi nisi bio bolji, za mene si učinio više nego dovoljno, i ja dobro znam ko si ti bio, i takvog ću te zauvek i pamtiti. Kao na ovoj slici, u ovom jednom trenutku u večnosti u kom si bio naš Ćela. Baš nam nedostaješ, već… u miru mi počivaj, moj Ćelo…“, napisao je Demonja.

 

Razlog smrti muzičara još uvek nije poznat.


Komentari

Na vrh