Kult(ura)

Predstavljamo nove naslove u knjižari Knjiga.ba

Vrijeme je darivanja, a sa dobrom knjigom nećete nikada pogriješiti. Zato vam predlažemo samo neke od novih naslova u našoj ponudi …

 

Jules Wake – Iz Rima, s ljubavlju

Rim je grad ljubavi i zavođenja, zar ne? I nije baš, ako se zateknete u prelijepom stanu sa Vilom Rajanom, drugarom iz detinjstva koji se pretvorio u ljutog neprijatelja… bez obzira na to koliko je privlačan!
Lisa ni ne pomišlja na ljubav i romansu jer mora da se usredsredi na mnogo važnije stvari, kao što je pronalaženje oca kojeg nikad nije upoznala. Kada se njena potraga završi na prvoj prepreci, Vil je tu da joj pomogne da nastavi i uživa sa njom u romantičnim razgledanjima i izvanrednim ukusima Vječnog grada. Zbog svega toga, Lisa počinje da se pita da li je zavodi još neko osim Rima…

 

nebo_je_zvalo_moje_ime

Tereza Čang – Nebo je zvalo moje ime – Neverovatne istinite priče o onostranim susretima i životu posle smrti

Zamislite ovu knjigu kao duhovni poziv koji će vas povezati s dijelom nebesa u vašem srcu. Možda čeznete da negdje pripadate, jer ste oduvijek osjećali da ste pomalo van ovog svijeta. Možda duboko žalite zbog gubitka voljene osobe, ili posla, možda ste se izborili s traumatičnim raspadom veze. Možda pokušavate da izađete na kraj sa stresom, zavisnošću, depresijom, nedostatkom samopoštovanja. Možda i nemate nikakve probleme – samo ste stigli do trenutka kada želite da saznate dublji smisao svega.

 

 

 ljubav_kao_na_filmu

Victoria Van Tiem – Ljubav kao na filmu

On je moj Hju Grant iz Dnevnika Bridžet Džouns.
Moj Ričard Gir iz Zgodne žene.
Moj Patrik Svejzi iz Prljavog plesa.
Ukratko, čovjek koji mi je slomio srce.
I onaj koji je izabrao dan kada sam objavila vjeridbu sa gospodinom Savršenim da se vrati u moj život. Šta je trebalo da uradim?

Kenzi Šo do tančina zna kako će teći njen život – izgradila je karijeru u svijetu marketinga, ima predivnog vjerenika za kog će se udati na vjenčanju iz bajke, a djecu će, naravno, odgajati u kućici iz snova. Ali kada se bivši momak i srcolomac Šejn vrati u njen život, Kenzi se dvoumi da li da rizikuje svoj savršeni plan radi prilike da doživi filmski sretan kraj.

 

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu knjižaru na adresi Knjiga.ba

Na vrh