Pozorište mladih Tuzle i Udruženje „Mladi Tuzle” organizuje live prenos dodjele godišnjih priznanja za 2019. godinu

10.08.2020. 


Svake godine u martu mjesecu Udruženje „Mladi Tuzle” i Pozorište mladih Tuzle obilježavaju svoju godišnjicu postojanja i rada po nazivom „Dani Mladih Tuzle”. U okviru navedene manifestacije organizuje se glasanje članova, roditelja, korisnika i publike, te se na osnovu glasanja biraju najuspješniji članovi za proteklu godinu. Na ovaj način ukazuje se zahvala za mlade koji su svojim angažmanom doprinijeli svom ličnom, ali i razvoju društvene zajednice.
Ovogodišnja manifestacija 16. Dani Mladih Tuzle, a samim time i dodjela priznanja za 2019. godinu je obustavljena radi pojave koronavirusa.
Međutim, Udruženje „Mladi Tuzle” i Pozorište mladih Tuzle su organizovali online glasanje, te će se rezultati glasanja i proglašenje najaktivnijih članova, najbolje kreiranih uloga kao i specijalna priznanja, proglasiti u srijedu, 12.8.2020. godine u 20.00h u živom prenosu na oficijelnoj facebook stranici Pozorišta mladih Tuzle.
Ekipu mladih ljudi zaduženu za organizaciju, režiju, realizaciju i live prenos proglašenja čine: Amila Beširović, Adnan Mujkić, Nermin Brković, Eldin Brković, Aid Bektašagić, Kemal Fazlić i Ramo Tučić.
Dodjela priznanja će se simbolički održati na dan kada se u svijetu obilježava Međunarodni dan mladih. Budite uz nas u srijedu, 12.8.2020. godine u 20.00h na facebook stranici Pozorišta mladih Tuzle. Sretan Međunarodni dan mladih.

Mladi Tuzle – Mjesto sigurnog odrastanjaBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!