Veze

POZNATO? 5 laži koje izgovaraju sve žene na početku veze

PRIZNAJTE, i vi ste jedna od njih.
Svi želimo na početku veze ostaviti što bolji dojam na našeg partnera, zbog čega smo često skloni pretjerivanju i preuveličavanju stvari, kako bismo se što više svidjeli drugoj strani.
Iako lažu i muškarci, danas vam otkrivamo pet najčešćih laži koje na početku veze izgovaraju žene, a vjerujemo kako ćete se prepoznati barem u jednoj.
1. Nisam ljubomorna
Većina žena neće priznati da u sebi nosi ovu osobinu, posebno ne na početku veze i ako im je partner priznao kako su mu bivše partnerice bile posesivne. Takve stvari na vidjelo izlaze tek kasnije.
2. Sve je OK
Ovu su rečenicu barem jednom u životu izgovorile baš sve žene ovoga svijeta, iako baš ništa nije bilo u redu, posebno u počecima veze. Zašto se tako ponašaju? Jer žele da njihov partner sam shvati gdje je pogriješio, da mu one to ne moraju govoriti, no kada se uhvatite da ovu rečenicu izgovarate i kasnije, shvatite da to tako ne ide s muškarcima.
3. Tvoja mama je super
Na početku veze, ne postoji niti jedna druga rečenica u vezi s njegovom majkom osim ove, čak i ako to ne mislite. Prema muškarcima ne postoji niti kasnije, no mnogo je lakše reći mu za nekoliko mjeseci kako se s njom ne slažete nego sada na početku.
4. Novac nije bitan
Da nas odmah krivo ne shvatite, to ne mora nužno značiti da njihov partner mora imati veliku plaću ili biti bogati nasljednik, nego da mora raditi, htjeti i znati zaraditi, kao i pametno raspolagati novcem.
5. Savršen si
Kako smo ranije napomenuli, mnoge žene sklone su svakakvom pretjerivanju u počecima veze kako bi se njihov partner zbog komplimenata osjećao još poželjnije, iako već tada prepoznaju stvari koje im smetaju. No time ne misle ništa loše.
IZVOR:index.hr
Na vrh