Business

Pozivamo Vas na besplatni seminar “Kako se brendirati na društvenim mrežama”

Pozivamo Vas da prate online besplatni seminar “Kako se brendirati na društvenim mrežama” koji je dobra prilika za sve zainteresovane da potpuno besplatno čuju nešto više o ovoj veoma interesantnoj oblasti.

Za one koji žele lično da prisustvuju, seminar će se održati 24. marta u 11h u prostorijama kompanije LINK group na adresi Ulica Cara Dusana 34, Zemun/Srbija.

Kako bi seminar bio što pristupačniji svim zainteresovanim osobama, bez obzira na njihovo mjesto stanovanja, omogućili smo prenos seminara preko interneta. Link za prijavu i prenos uživo možete naći na ovoj strani.

U vrijeme kada se poslovanje sve više prebacuje u online sferu, a moderna tehnologija uzima primat, veoma je bitno na pravi način iskoristiti prednosti koje ona pruža. Ukoliko želite da proširite svoj biznis i učinite ga prepoznatljivim široj javnosti, potrebno je da izgradite dobar imidž, a jedan od načina je otvaranje naloga na društvenim mrežama. Da biste došli do željenih rezultata, potrebno je da znate kako da formulišete strategiju nastupa na društvenim mrežama i efekte koji će doprinijeti realizaciji vaših ciljeva.

Na seminaru ćete saznati: kako da se brendirate na društvenim mrežama, uopšteno o najposjećenijim socijalnim mrežama – Facebooku i Instagramu, content marketingu.

Više informacija o aktuelnom seminaru možete pronaći na strani seminara.

 

ITAcademy

Na vrh