BiH

Pozivamo vas da se pridružite ovoj humanitarnoj akciji za nabavku kombija za HU “Hrabro srce”

Dragi članovi i prijatelji Udruženja građana “Hrabro srce” Tuzla,
Sa velikim zadovoljstvom želimo vas obavijestiti da smo u suradnji sa Udruženjem građana “Ljubav za ljubav” iz Podgorice i njihovom predstavnicom Sarom Bero i gospodinom Edinom Hadzićem pokrenuli inicijativu za otvaranje fonda koji će nam pomoći u nabavci kombi vozila, namijenjenog prevozu osoba sa invaliditetom. Ovaj korak je od suštinske važnosti za poboljšanje mobilnosti naših članova, omogućavajući im lakši pristup različitim lokacijama i aktivnostima.
Znamo da je mobilnost ključna za svakodnevni život, a nedostatak odgovarajućeg prevoza često predstavlja izazov za osobe sa invaliditetom. Kombi vozilo će nam omogućiti da pružimo podršku onima kojima je to najpotrebnije, olakšavajući im putovanja i učestvovanje i društvenim i socijalnim aktivnostima.
Kako bismo ostvarili ovaj cilj, pozivamo vas da se pridružite našoj inicijativi i podržite otvaranje fonda za nabavku kombi vozila. Vaša donacija će direktno doprinijeti ostvarivanju sna o većoj inkluzivnosti i pristupačnosti za osobe sa invaliditetom u našoj zajednici.
Molimo vas da podijelite ovu objavu sa svojim prijateljima, porodicom i kolegama kako bismo zajedno postigli naš cilj. Svi zajedno možemo napraviti razliku i učiniti našu zajednicu pravednijom i podržavajućom za svakog njenog člana.
Donacije se primaju na račun udruženja i preko PayPal računa. Hvala vam na podršci i angažmanu, jer zajedno gradimo zajednicu u kojoj je svakome omogućeno da živi slobodno, neovisno i sa jednakim pravima.
Zajedno s “Hrabrim srcem” kreiramo inkluzivno društvo!
Na vrh