Eventi

Poziv za promociju knjige „Rak na duši – – tajna života i otkriće duše kroz kvantnu medicinu“ autorice dr. Nele Sršen u BKC-u

Čast i zadovoljstvo nam je pozvati vas na promociju knjige „Rak na duši – tajna života i otkriće duše kroz kvantnu medicinu“ autorice dr. Nele Sršen. Promotori knjige su prim.dr. med. sci. Safet Agović, dr. sci. teol. Mersada Nuruddina Agović i prof. dr. med. sc. Ervin Alibegović.

Promocija će se održati 24. marta 2018.godine (subota) u Plavoj sali BKC TK Tuzla sa početkom u 17.00 sati.

„Rak na duši – tajna života i otkriće duše kroz kvantnu medicinu“ sadrži savjete za suočavanje s najtežim bolestima u kojoj autorica opisuje svoje bitke sa smrću: vlastitu, u kojoj se nakon kliničke smrti vratila u život, te svojih pacijenata. Hrvatska liječnica u Padovi donosi autobiografske priče, kako ne dobiti ili kako pobijediti zloćudnu bolest. Sršen je zapravo na tim stranicama ispisala krajnje iskrenu i ličnu, zanesenu odu životu.

Dr. Nela Sršen (Metkovići, 30. aprila 1965.) – ugledna je liječnica i istaknuta humanitarka koja je pomogla brojnim pacijentima iz svoje domovine Hrvatske, ali i iz drugih zemalja nastalih raspadom bivše Jugoslavije. Jedna od prvih takvih pacijentica bila je Snježana Turić iz ratom zahvaćene BiH kojoj je operacijom u Padovi spašen život 1996. godine. Pomogla je također dolasku na usavršavanje u Sveučilišnoj bolnici u Padovi brojnim liječnicima iz Hrvatske, uključila se u edukaciju liječnika kirurga u programima transplantacije u BiH, te se uključila u programe promocije darivanja organa u Hrvatskoj i BiH. Zbog posebnog humanitarnog zalaganja predsjednik Hrvatske dr. Franjo Tuđman odlikovao ju je 1999. Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske, a u julu 2004. je na preporuku predsjednika Stjepana Mesića proglašena počasnom konzulicom Republike Hrvatske u regiji Veneto, te mnoge druge nagrade i priznanja.

Na vrh