Eventi

„Poruka kroz grafički dizajn“ – prvi događaj u okviru projekta „Kreativnost za sve“

U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u srijedu 22.01.2020. od 18h na lokacijiBRDO coworking prostora održaće se prvo Veče Kreativnosti pod nazivom Poruka kroz grafički dizajn. Svoj pogled na vizuelnu umjetnost te primjere i iskustva iz svoje radne karijere kroz prezentaciju i razgovor će nam predočiti gospodin Dado Babović.

O projektu:

Udruženje „Tuzla Live“(www.fb.com/tuzlalive)putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja da bude centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.

Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.

Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Dođite da podijelimo prvo Veče kreativnosti! Ulaz je besplatan uz prijavu putemlinka.

Na vrh