Aktuelno

Popularni glumac Bojan Lazarov počinio samoubistvom skokom sa mosta na Adi u Beogradu

Glumac Bojan Lazarov (50) danas nas je zauvijek napustio, nakon što je skočio sa mosta na Adi.

Tužnu vijest o smrti Bojana Lazarova, koji je počinio samoubistvo, objavila je na Instagramu glumica Jelena Đokić koja se oprostila od njega.

Ovaj glumac mnogima je poznat po ulogama u “Klopci”, “Beogradskom fantomu”, “Mirisu kiše na Balkanu”, “Istini i lažima”, “Tajnama vinove loze”, “Crvenom mesecu” i “Vikendu sa ćaletom”.

Nažalost, njegova plodnosna karijera zauvijek je okončana, a iako je poznat njegov glumački život, gotovo da niko ne zna njegove privatne tajne.

Život ovog glumca obilježila je borba protiv teškog oboljenja. Njega je godinama mučila depresija, a prije dvije godine pokušao je da oduzme sebi život. Ipak, ljekari su tada uspjeli da ga sačuvaju.

 

 

Glumac je, međutim, nastavio da se bori protiv ove bolesti, a danas je oduzeo sebi život skokom sa mosta na Adi i na mjestu je ostao mrtav, piše “Kurir”.

Iza njega su ostala dva djeteta, koja je dobio iz braka, koji se završio razvodom.

Bojan Lazarov je bio član ansambla Malog pozorišta “Duško Radović”. Studirao je glumu na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno je glumio u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario je brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

 


Komentari
Na vrh