Aktuelno

Popularna influenserka i YouTuberka iz Srbije izvršila samoubistvo

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić, navodno je izvršila samoubistvo, a javnost je o tome obavijestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Na njenom zvaničnom Instagram nalogu osvanulo je obavještenje da je Kika preminula u srijedu, 8.12. 2021. u večernjim satima.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, YouTuberka i influenserka čiji “You Tube” kanal “K1KA” broji oko 700 hiljada pretplatnika. – Obaveštenje: na našu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali… Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru – stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Naime YouTuberka, koja je posljednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama posustala je i digla je ruku na sebe. Ovu informaciju za Telegraf potvrdila nam je Kristinina bliska saradnica Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, čiji je i Kika bila član. Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izvještavaju o ovom slučaju i o djevojci koja se pet godina borila sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama, rekla je za Telegraf Kikina bliska saradnica.

Kristina je bila uspješna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

Komentari
Na vrh