Aktuelno

POMOZIMO obnovu Klinike za dječije bolesti UKC-a Tuzla – Pozovite 090 292 046 i donirajte 3KM

Fondacija Junuzović i Radio Kameleon pokrenuli su akciju za prikupljanje sredstava za adaptaciju Klinike za dječije bolesti – JU UKC Tuzla u okviru kojih ćem imati nekoliko aktivnosti i načina prikupljanja sredstava.

Prvo se organizuje – Donatorsko veče  „Za ljepši osmijeh dječiji”, Klinike za dječije bolesti  UKC-a Tuzla, a koje će se održati 14.03.2018. godine  u 19:30 h, u Kristalnoj dvorani, hotela Tuzla.

Klinika za dječije bolesti JU UKC Tuzla (koja svojim djelovanjem pokriva područje cijelog Tuzlanskog kantona) i djeca oboljela od raka koja se tu liječe, trebaju našu pomoć u stavljanju u funkciju svih kapaciteta.

Osnovni radovi i nabavka opreme su završeni, a da bi mališani dobili potrebnu njegu neophodno je prikupiti sredstva za poslednji dodir/final touch  kako bi djeca iz Tuzlanskog kantona mogla biti liječena “kod svoje kuće”.

 

  • Cilj nam je okupiti ljude dobrog srca koji su spremni biti dio naše plemenite priče kako bi one najteže trenutke oboljele djece i njihovih roditelja kao i uslove u kojima se liječe učinili dostojanstvenim. Ovo je prilika da pozovemo sve zainteresovane da uplatom od 100, 00 KM mogu dobiti svoju ulaznicu i učestvovati na Donatorskoj večeri “Za ljepši osmijeh dječiji”
    Osigurat ćemo lijepo druženje koje će vam ostati u pamćenju, a svrha dolaska osigurat će vam mir u srcu
    -poručuju iz Fondacije Junuzović

Više informacija i način na koji se možete priključiti ovoj akciji možete pronaći OVDJE

 

Takođe tokom mjeseca marta aktiviran je i humanitarni broj – 090 292 046 na koji svi koji pozovu doniraju 3 KM.

Na vrh