Business

Pogledajte kako je bilo na otvaranju novog kozmetičkog salona ”Zo&Em By Ksenija”

U petak 20.novembra 2020 godine otvoren je novi frizersko-kozmetički salon ”Zo&Em by Ksenija” u Tuzli, tačnije u produžetku zgrade Murex na Zlokovcu.
Prijem koktel upriličen je u tri različita termina (zbog epidemiološke situacije) kako bi svi klijenti, prijatelji i gosti mogli prisustvovati svečanom otvaranju.
Ksenija Dugajić nova vlasnica salona predstavila je svim prisutnim novitete i proširenje usluga koje će imati ovaj salon pored brenda ”Zo&Em” koji je već postojao. Što znači osim frizerskog dijela u salonu će sada svi klijenti moći koristiti i usluge tretmana lica, madero terapije, masaža, manikira i pedikira kao i usluge sunčanja u solariju.
Drago mi je što smo nakon nekoliko mjeseci rada mog menadžmenta napokon otvorili vrata našeg studia. Ja sam jako hrabro i odvažno odlučila da to uradimo baš u periodu kada se to rijetki mogu usuditi ali imala sam potporu mog cijelog tima, saradnika i prijatelja kojima se ujedno i zahvaljujem što su nas počastili svojim dolaskom na samo otvaranje salona – istakla je vlasnica Ksenija Dugajić
Na samom otvaranju studia osim starih klijenata koji su oduševljeni novim izgledom salona na prijem koktelu su viđene i mnoge javne ličnosti grada kao i kolege šminkeri, frizeri iz drugih salona što potvrđuje da će ovaj glamurozni salon imati jedan porodičan i prijateljski odnos prema svim klijentima.
Ksenija se još zahvalila i Sar Light firmi koja je na samom otvaranju svojom rasvjetom uredila objekat. Kao i fotografu Harisu Karabegoviću čije fotografije sa otvaranja možete pogledati u nastavku.
Na vrh