Zabava

Podrška svim zlostavljanim ženama – Selma Bajrami neprepoznatljiva u novom video spotu

Najpopularnija BH pjevačica Selma Bajrami danas je obradovala sve svoje poklonike sa novim video spotom za pjesmu “Dama”.

Pjesma lirskih stihova koje je napisao Al Dino (napisao je i muziku i aranžman) ali i snažne poruke koja dođe kao podrška svim zlostavljanim ženama sa kojima se Selma i na ovaj način solidariše.

Posebna priča je video spot koji potpisuje Haris Dubica, a u kome je Selma u pojedinim scenama neprepoznatljiva … što daje sasvim novu sliku i šalje sasvim jasnu poruku.

Posebno dobar je dio spota inspirisan scenom “Shame” iz serijala “Game of thrones” … ali da ne otkrivamo previše, ovaj spot i te kako zavrijeđuje da ga pogledate i uživate u jedinstvenoj Selminoj interpretaciji …

“Osuda, linč, sjaj, fizičko i psihičko nasilje… sve što ste mogli vidjeti u spotu, a to je moj život. Život pretočen u četiri minute.
Ali — SVE BOLJE BIĆE MI. I znam da hoće.
Ne dozvolite da se nad vama vrši bilo kakav vid nasilja. I fizičko i psihičko nasilje je jednako bolno i nosi jednake posljedice. Ovaj život nema reprizu… uzmite život u svoje ruke i živite ga po svojim pravilima! Sloboda je neprocjenjiva.”
Posvećeno svim damama koje prolaze kroz pakao. Svim pobjednicima i svim budućim pobjednicima.
Vaša Selma 🌹

Prijavite nasilje i tražite podršku i pomoć:

Bosna i Hercegovina – 033 570 560

Hrvatska – 0800 655 222

Srbija – 0800 10 10 10

Crna Gora – 080 111 111

Makedonija – 070 075 077

Slovenija – 031 233 211

 

foto – printscreen YT/SelmaBajrami

Na vrh