Tuzla

Počinje PRIPREMA ZA PRIJEMNI – Fakultet elektrotehnike Tuzla

Dragi maturanti,

Približava se ključni trenutak vašeg obrazovanja – prijemni ispit! Kao i prethodnih godina, Studentsko vijeće Fakulteta elektrotehnike u Tuzli organizuje pripremnu nastavu za prijemni ispit iz matematike. Preko 90% polaznika su, uz pomoć pripremne nastave, uspješno položili prijemni ispit na našem fakultetu, te upisali smjer koji su željeli. Predavači na pripremnoj nastavi su studenti starijih godina našeg fakulteta, koji bi, kako smatramo, najbolje približili i objasnili gradivo našim budućim studentima, kolegama.

Ove godine, pripremna nastava se održava u prostorijama Fondacije Proljeće, u čijoj suradnji je i organizirana nastava. Nastava je planirana da se održi u mjesecu junu u periodu od oko 3 sedmice, zavisno od brzine prelaska gradiva. Planirano je, kao što je prethodno navedeno, da se pređe 5 oblasti. Za neke oblasti je potrebno manje časova, dok neke oblasti zahtijevaju više časova zbog kompleksnosti gradiva.

Učenici mogu izabrati jednu oblast ili više njih. 

Pripremna nastava počinje nakon 10. juna 2024. godine, a prijavljeni će biti obaviješteni o tačnim terminima pravovremeno.

Prijave traju do 09. juna do 23:59h.

Pridružite nam se da zajedno učimo i osigurajte sebi uspješan početak na putu ka svojoj budućoj karijeri! Uložite u znanje danas, da biste blistali sutra!

 

LINK ZA PRIJAVE I DODATNE INFORMACIJEhttps://forms.gle/9Z3TjXGXq3E1bU9j6

Na vrh