Počela prodaja karata za najisčekivaniji film godine – NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE (NO TIME TO DIE) od 6.oktobra u BH kinima

14.09.2021. 


Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavijestimo da su karte za pretpremijerne projekcije filma NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE (NO TIME TO DIE) puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama kina.

Film će pretpremijerno biti prikazan 6. oktobra odabranim kinima, a od 7. oktobra ulazi u redovnu distribuciju i naći se se na repertoarima svih kina u BiH.

7

Fantastičnu glumačku ekipu čine Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, kao i Christoph Waltz, Ralph Fiennes u ulozi “M”. Također glume i  Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik i Billy Magnussen. Reditelj filma je sjajni Cary Joji Fukunaga.

Ovo je kino iskustvo koji se ne propušta! Vaše je samo da odaberete omiljeno kino, potrudite se da obezbjedite karte na vrijeme i doživite nastavak priče o voljenom agentu Jamesu Bondu, koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

2 (1)

U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Felix Leiter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom kriminalcu  koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!