Lični stav

Piše Sulejman Mulić Šulc – Sve pohvale za Bingo Tuzla

Draga i postovana Amna Džambic Branković

Čestitke na veliko trudu, požrtvovanosti i ljubavi prema poslu, ljudima i njihovim porodicama koju već godinama ulažete u ovaj odgovoran, plemenit ali i nadasve human čin, rad. Dok izražavam čestitke svima vam želim puno uspjeha i Božjeg blagoslova i u narednim godinama.

 

 

Riječ dvije o Bingu.

Vaše usluge su za svaku pohvalu, a odnos osoblja je domaćinski, veoma susretljiv i prijateljski nasmijan. Asortiman vaših ponuda bilo gdje da kupujem je veličanstven. I za restorane imam riječi hvale. Zoološki vrt je posebna priča jer oduševljava najmlađe. Posebna radost je kada s unučadima dijelim divne trenutke koje stapam u najljepše uspomene.

Ne smijem zaboraviti da ste Vi jedan od najvećih investitora u državi. Zadivljujuce je to, care!

 

Poštovani i uvaženi Senade neizrecivo Vam hvala u ime svih građana Tuzlanskog kantona.

Jos jedan od razloga moje čestitke leži u činjenici da ste upravo Vi, kao najuspješnija kompanija ovih dana nagradili svoje uposlenike iznosom od 1080 KM. Zamislite 9000 hiljada zaposlenika ce dobiti po 1080 KM. Pitam se da li to sanjam. Ne to je realnost sintagme „Ljudi su u fokusu našeg djelovanja“. Vjerujte lično sam oduševljen ovim činom humanosti, jer osoblje svojom posvećenosti i odanosti Vama to i zaslužuju.

Želim Vam sibirsko zdravlje, jos veći uspjeh u budućnosti i da se radujemo skupa svi Vašim uspjesima.

 

Zadovoljan i odan kupac
Mr sc Sulejman Mulic sulc, profesor

Na vrh