Lični stav

Piše Miro Vujčić: Ljudski promašaji glasali protiv Lane Pudar – Pa dokle više majku mu?????

Da je kod nas politika i privatni interes iznad svega svjedoči i jučerašnje glasanje u Domu naroda, gdje su delgati HDZ-a i SNSD-a glasi protiv svega što bi iole moglo nagovijestiti da država Bosna i  Hercegovina može da funkcioniše, kao normalna država. Iz bezbrojnih osvrta na to glasanje mi smo izdvojili onaj Mire Vujčića koji vam prenosimo u cijelosti, i koji možda najbolje opisuje cijelu situaciju …

 

 

Zlatko Miletić kao jedan posve normalan čovjek, Bosanac, kao neko kome znače djeca ove zemlje je jučer na Domu naroda podnio zastupničku inicijativu da država učestvuje sa određenom finansijskom pomoći za izgradnju bazena u Mostaru koji nam je podario pravog plivačkog dijamanta Lanu Pudar.

 

FBiH je pristala da izdvoji 8 miliona KM i vjerovatno će tu učestvovati i grad Mostar kako je rečeno a jučer je Čović najavio kao i da će županija učestvovati finansijski.

 

E. evo vam kako su glasali zastupnici za dobrobit naše djece da im se omogući da imaju ono što imaju njihovi vršnjaci širom svijeta.

 

Pogledajte HDZ i SNSD zastupnike, pogledajte tu ljudsku bijedu i čemer. Pogledajte tu ekipu penzionera sa enormnim primanjima u Domu naroda!!!

 

I šta treba da ih i dalje pustimo da nam djecu ubijaju u pojam i da odlučuju o njihovoj budućnosti???

 

Dragi prijatelji vjerujete mi da je ovo zadnji čas da se probudimo jer ta ista ekipa je jučer srušila sve što je u interesu nas građana.

4 penzionera jahača Apokalipse nam ruše državu u gradu koji ima 400.000 stanovnika i državi u kojoj živi blizu 3 miliona od kojih najmanje 60% želi normalnu državu!

 

8 ljudskih promašaja stoje nasuprot djece Mostara i mi šutimo i dozvoljamao da je njih 8 jači od nas stotina hiljada!

 

Pa dokle majku mu?????

 

Miro Vujčić

Na vrh