Kolumne

Piše Margit Tomik-Levy – PREGLASAVANJE (VIDEO)

Opet se vraćam proslavi oslobađanja kraljevskog grada Jajca. Pažljivo sam slušala sve prisutne HDZ lešinare i naročito mi je zaparala uši recenica koju je izgovorio poglavnik, tvor i „akademik“ sa falsifikovanom diplomom Čović: „Hrvatski narod više nikad niko nece preglasavati“.

Šta to znači?

Ako sam dobro razumela, ustaški kenjac misli da će sve biti kako oni kažu. Ako će biti kako oni kažu, ostali narodi će biti preglasani. Ili misli da će uz pomoc fašistickog đubreta Šmita i gangstera iz Ročestera zauvek u vlasti imati hrvatske muslimane Konakovića, Nikšića i Fortu kao legitimne Bošnjake sa kojim može i avliju mesti.

Kakav je karakter u tog čoveka?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Pre 33 godine je ukinut i poslednji aparhejd. Ovo o cemu prica ustaški poglavnik, inace kriminalac od glave do pete, je cisti aparthejd. U F BiH živi 70,4% Bošnjaka i 3,8% ostalih građana što je ukupno 74,2%. E, 22,4% Hrvata bi po ustaškoj logici trebala biti grupacija koja će o svemu odlucivati. Da bar nude nešto progresivno pa hajde de. Ali njihovi politicki lideri su najretrogradniji, najprimitivniji neonacisti, osuđivani ratni zlocinci i kriminalci. Veoma pristrasni i politizirani Tribunal u Hagu ih je unatoc kršcanskoj solidarnosti osudio i kao UZP. I opet kurvetina EU ne reaguje na te fašisticke izjave. I dalje se taj ljudski šljam predstavlja i uvažava kao sagovornik i europejac koji će povesti BiH u EU.
Zašto se toj grupaciji od 22,4% daje više od 50% izvršnih funkcija u vlasti? Po ustavu im pripada samo 22,4%. Zašto su najvažnije funkcije, najvažnija ministarstva i najvažnije državne firme u njihovim rukama? Kako je moguce, odvratni nacisto Šmitu da predsednik VM i predsednik PS budu iz te minijaturne etnicke grupacije od 22,4%? Kako to da nikome u kurvetini EU to ne smeta? Ja razumem, a razumece to svi uskoro, kada veleizdajnicka Trojka preda i ustavni sud u ruke HDZ-u i SNSD-u. Videcete onda lepote i preglasavanja. I biće to tako sve dok se Bošnjaci ne oslobode svih proustaških muslimana a pre svih Nikšića, Dinu i Fortu pa se ujedine i na sledecim izborima svi Bošnjaci glasaju za Bošnjake.                                                                                                                                                                                                                                          Ne SDA kadrove. Oni su pokazali da im je na prvom mestu lova, na drugom mestu je moc a na trecem uhlebljivanje do šestog kolena. Mislim na desetine normalnih i casnih Bošnjake kakvih ima u svim građanskim strankama kao npr. Zlatan Begić, Zlatko Hadžidedić, Dženan Džonlagić. Kad je to mogao uraditi HDZ sa svojim podrepnim mušicama zašto bi to bilo nemoralno od strane Bošnjaka. Predlažem im da sazovu kongres ujedinjenja, da naprave koaliciju u kojoj će na prvom mestu biti interes ocuvanja BiH. Naravno da se tu racuna na sve poštene intelektualce i bosanske patriote iz reda drugih naroda. Što se tice izbornog zakona koji je vec dogovoren (po zagrebackim izvorima) ja imam plan kako da im legitimno predstavljanje prisedne.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Ustaška veštica iz Viteza je javno obelodanila njihov plan legitimnog predstavljanja po kojem bi izigrali i presude Sejdić-Finci a i druge presude međunarodnih tribunala. Plan je da njihovi kandidati za „hrvatskog“ legitimnog bude neko iz HNV + kandidat iz reda ostalih. Kao, ostalih ima 3-4% i bice izabran jednog lepog dana a možda i pre. Tu su se za…i. Građani mogu istaknuti kandidata iz reda nacionalnih manjina koji bi pre svega bio covek i Bosanac od glave do pete, kojeg ne zanimaju ni pare ni privilegije, koga narod voli a koji voli sve Bosance bez obzira na veru i naciju. Koji bi bio predsednik svih građana BiH a ne samo onim iz svoje stranke. Koji bi se odrekao savetnika, pratnje i vozaca, luksuznih autaImamo i reprezentacije. Koji je dobrica, mudar a ters, kao moj Bato. Imi takvih obljubljenih ljudi. Taj bi ih pomeo kao što je to radio Željko Komšić.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Da vidim kako će onda okupatori Šmit i Marfi reagovati kada glasaci eliminišu HDZ iz vlasti. Ta dvojica gadova sa bezveznim klipanom Satlerom mirno gledaju kako HDZ uz pomoc primitivaca iz Genocidnog isprdka realizuju plan stvaranja nove ustaške banovine. Ne govorim napamet. Pomno pratim sve što od tih gmizavaca dolazi. Našmrkani idiot Milanović se javno predstavlja kao gubernator u BiH, Don mafijaškog HDZ-a Plenković se hvali da manipulišu sa nacistom Šmitom, u Saboru desnicari govore kao o gotovom poslu u BiH. Ustaški muslimani Nikšić, Konaković i Forto su bjanko potpisali Čoviću da radi i prica šta god hoce. A koliko je to daleko otišlo, pogledajte u videu koji je prilog ovom tekstu. Prvo popijte nešto za smirenje.

OVDJE

 

Na vrh