Lični stav

Piše Margit Tomik-Levy – ODRIČEM SE …

ODRIČEM SE…
I stavljam u stanje mirovanja sve svoje građanske dužnosti u KS, F BiH i državi BiH, te najavljujem građanski neposluh sve dok UZP na celu sa megakriminalcima, nacistima i rasistima: Šmitom, Marfijem, Čovićem, Dodikom, Konakovicem, Nikšićem, Fortom, Izetbegovićem i njihovim slepcima ne napusti BiH, odu u zatvor ili okoncaju svoj bedni život.
BiH više nema, Na teritoriji bivše BiH sada egzistiraju GENOCIDNA TVOREVINA REPUBLIKA ČETNIĆKA i HRVATSKA BOSNA i HERCEGOVINA. Zbog toga ne priznajem ni izvršnu ni sudsku ni zakonodavnu vlast. Pozivam bandite Šmita i Marfija da polože racune na koga su sve vršili stravican pritisak, prepadali, pretili a i koliko su kom zastupniku platili za preletanje i za glasanje.
I mi svoje izvore imamo u vašim redovima, bedni razbojnici i znamo ko se i kada sastajao i gde se dogovaralo. Ne znamo samo cifru za koju su ti bednici izdali državu. Došlo je do skandalozne odluke islamofoba Šmita i Marfija po kojoj uopšte nije bitno mišljenje i stav potpredsednika FBiH iz reda bošnjackog naroda. Lendo je sada isto što i Čamil Durakovič u GENOCIDNOJ TVOREVINi REPUBLIKA ČETNIĆKA. Ništa. Samo zauzima fotelju, imaju bogovsku platu, niko ih ni za šta ne pita i ništa bitno ne rade. To zaista ne postoji ni u jednoj državi na svetu.
Odakle im to pravo?
Savetujem svim Bošnjacima da se razdruže sa SDA, NiP, SDP-om. NS i porodicom Izetbegović koji su ih doveli u status aparthejda.
Savetujem ih da osnuju novu, casnu probosansku staranku pod vođstvom respektabilnih, građanski orjentisanih intelektualaca i da se jasno distanciraju od svih kriminalaca i uhleba iz tih stranaka. Ko je bio u SDA nek sebi traži leba gde i ostali SDA otpadnici – u NiP, NS, SBB, SDP. Kao što su „pametno“ uradili Zvizdić, Konaković, Čampara, Škrijelj… Veza sa IZ bi im trebala biti samo privatna. Također im savetujem da od međunarodnih institucija zahtevaju da u OHR imenuju i bošnjaćkog Visokog predstavnika. Ovo vašljivo nacisticko smece je samo ustaški Visoki predstavnik i radi samo u njihovom interesu. Četnićki Visoki predstavnik ne treba jer ih oni ne j..u ni za suhu šljivu.
Nema ni jedan ministar vredan poštovanja u nametnutoj vladi. Pozivam odvratnog veleizdajnika i apsolutnog mediokriteta predsednika vlade F BiH N.N. (gadi mi se izgovoriti njegovo ime) da objasni građanima kako ministar MUP-a može biti dva puta osuđivani kriminalac, kako može biti ministar Vojin Mijatović koji uopšte nije bio ucesnik Izbora u F BiH? Je li to mi u F BiH nemamo nikoga pametnijeg i sposobnijeg od prilicno dezorjentisanog karijeriste Mijatoviča?
Osim toga Mijatović je preletac, klasicni karijerista. Duboko je bio involviran u vlast RS. Evo da se podsetite „Karijeru je započeo 2001. godine u Ministarstvu za izbjeglice i raseljena lica gde je radio kao portparol do 2006. godine. Od 2006. do 2008. godine radio je kao načelnik Odjela za europske integracije Ministarstva financija u Vladi Republike Srpske, da bi 2008. godine bio angažiran kao savjetnik predsjedatelja Vijeća ministara BiH. Za pomoćnika ministra financija u Vladi Republike Srpske za pretpristupnu pomoć Europske unije imenovan je 2009. godine, a u razdoblju 2010.-2013. radio je kao savjetnik predsjednika Vlade Republike Srpske za međunarodne odnose i suradnju sa međunarodnim financijskim institucijama. Od 2014. do 2016. godine obavljao je dužnost direktora Ekonomskog instituta u Banja Luci”… Kad ga je Dodik nogirao, postao je “svestan” i “žestok” zaljubljenik u BiH. N.N. void ga kuci. Ako misliš da nema nijedan sposoban strucnjak u FBiH za ministarska mesta nisi trebao birati ni ovaj šljam.
Kako uopšte N.N. može biti Premijer kad je vec registrovan kao najgluplji i najnesposobniji prenijer kojeg je BiH ikada imala (podsecam vas da je taj skot blokirao sopstvenu vladu šest meseci).
O bolesnicm karijeristima Forti i Konakoviću je bespotrebno trošiti reci. Imam želju da se što pre raspadnu i da im sudi narodni sud za veleizdaju.
Nacisti Šmit i Marfi su opet zabili nož u leđa nacionalnim manjinama. Njih su podmuklo ugurali u ostale i izbegli da reše presudu Sejdić-Finci.
Interesantno, nimalo im ne smeta Dodikovo divljanje svaki dan od ranog jutra. Nemaju problema sa njim. On je kršcanin, njihov. Sporni su im Bošnjaci i nacionalne manjine. Njih bi oni najradije u Čovićeve konc logore.
BOSNA UVEK U SRCU, ALI OVA KOLABORACIONISTIĆKA VLAST – NIKADA!
Na vrh