Lični stav

Piše Margit Tomik-Levy – GLUPI VUČIĆ I LUDI DODIK

Ne zna se ko je gori. Šarlatani koji su uložili ogromni trud i novac srpskih građana da od svog naroda naprave GENOCIDNI NAROD.

 

Uspeli su od prve. Ne volim nikada ništa generalizirati jer ništa generalno ne postoji. Narodi su svi slični. Ima dobrih ljudi, ima onih bledih, ne znaš da li smrde ili mirišu, imaš jako groznih i užasno groznih. Razlike su samo u postotku, koliko kojih ko ima. Konkretno u Srbiji i Genocidnoj tvorevini 10% Srba nije GENOCIDAN NAROD. Nije i tačka. Ostalih 90% + kompletna opozicija su GENOCIDAN NAROD.

 

Žao mi je ali tako ste sami odlučili. Manijaci koji su vodili srpski narod od rata na ovamo su u sitnim nijansama haman isti. O Miloševiću i Karadžiću sve znamo. Koštunica je bio isti kao oni samo malo perfidniji, Đindžić ništa bolji samo zaogrnut lažnom demokratskom zastavom, Sarajlija Tadić od zla oca, nesposoban, prepotentan i do zla boga licemeran a nakon njega Šešeljeva deca Nikolić i šizofrenik Vučić – su svi od reda osporavali GENOCID u SREBRANICI a ovaj zadnji je čak inscenirao napad cipelom, koji je industrija laži u Beogradu pretvorila u atentat. Ništa mi nije žao kao što ne poginu tom prilikom. Bio bi u knjizi „VEROVALI ILI NE“. Zveknula ga kineska PVC cipela u tintaru i ubila na mestu.

 

No, ima vremena i preciznijih atentatora na fašiste. Red je počeo u Slovackoj, Fico se izvukao za bobu. Najmanju tektonski udar je ponekad dovoljan da izazove cunami. Tako je i sa atentatima na fašiste. Ako se budu držali reda, atentatori će biti precizniji pa će krenuti odozgora na dole. Prvi bi trebao nagrabusiti firer Orban i onaj njegov ćoro Péter Szijjártó koji daju podršku svim fašistima, genocid u Srebrenici im je legitiman a delli bi i BiH. Spleton nesretnih istorijskih okolnosti sledeći metak bi trebao fasovati šizofrenik i ratni zlocinac Vučić Aleksandar, zvani Lažem ćim zinem. Može metak biti zapakovan u kinesku PVC cipelu, necemo zameriti. Pogledajte samo kako se sve vraca u životu. Samo pola sata nakon atentata na Fiću, oglasio se i Lažem ćim zinem, dao mu podršku a ujedno objavio da je i na njega pokušan atentat. Nije, ali i da jeste bila bi pravda. Srbi su te atentate izmislili. Setite se kako je poceo Prvi svetski rat. Atentatom. Nama ga poturili…

 

Kolateralna šteta kod Srbalja bi mogao biti Super hik Dačić, fašisticki patrijarh i Klempo. Posle sedmominutne žalosti bi došao red na našeg Dodu, Stevandića, Nešića, Željku i bataljon njihovih zadrtih mahnitova. Na te ludake atentatori ne bi trošili municiju nego bi ih umlatili toljagama kao divlju svinju u krompirištu. Njih bi žalili dve mili sekunde a onda bi se atentatori našli u cudu i ne bi znali ko je sledeci. Kocka bi odlucila kao u ZVEZDAMA GRANDA i krenuli bi Talgo vozom na jug. U Sarajevu bi koknuli Dinu i sve svalili na narko kartel i odmah nastavili dalje. Ne razumem zašto bi izašli u Mostaru. Tamo su sve fini ljudi. Europejski orijentisane ustaše, uljuđeni kriminalci, vernici za primer. Naracito poglavnik Čović. Nece valjda njega. Od silne tuge ne bi smo ga mogli žaliti uopšte. Šta bi Bosna bez njegovog kriminala, opstrukcija, ucena, laži, dvolicnosti… Momentalno bi nam propala europejska perspektiva… Ti fini i korisni ljudi bi nakon uspešno obavljenog posla obišli lažnu Gospu u Međugorju pa pravac Zvirovići na autoput i eto ih u „Lepoj njihovoj“. E, tu ima posla za brigadu atentatora. Sve go fašista. Fašisticka vlada, fašisticki Sabor, fašisticke TV, fašisticki „športski klubovi“, fašisticki Tompsoni, Škore, Bulići, fašisticki maturanti….

 

Šalu na stranu, prvospomenuta dvojica stvarno nisu pri sebi. Umesto da relaksiraju situaciju i dostojanstveno prihvate svoju neviđenu sramotu, pokaju se u Generalnoj skupštini UN – oni podižu međunacionalne tenzije na ratni nivo. Organizuju podršku genocidu po celoj Srbiji i Genocidnoj tvorevini.

Kolone auta sa zastavama srpskim i četnićkim, kokarde, parole „NOŽ ŽICA SREBRENICA“ i „MI NISMO GENOCIDAN NAROD“— Jok, ja sam.

 

Narod koristi svoje pravo da bude glup do smrti pa podržava ovu dvojicu idiota. Ne pada im na pamet koje sve implikacije mogu da ih snađu. Svaki dan u Sarajevo na posao ide preko 30 000 Srba. Šta misle, da će sa četnićkim kokardama i podršci Dodikovoj secesiji zadržati posao u Sarajevu. Ako ste za tog ludaka, marš iz grada, nek vam ta harlovina hrani decu. Kao i pre 30 godina svi Srbi koji drže do sebe a posebno ortodoksni četnici, pljuju po celoj Evropi i svakoj drugoj državi na svetu koja je glasala za Rezoluciju o Srebrenici. Svi su im đubrad, svi oni mrze Srbe jer su Srbi nebeski narod, najstariji na svetu, najpametniji a verovatno i najmizerniji jer ni jednu lekciju nisu naucili do kraja. Da se razumemo, i ja imam puno toga ružnog kazati o EU i USA.

 

Ali ja imam pravo, za razliku od Srbendi. Navijala sam za Rezoluciju a nikoga nisam streljala, obesila, zaklala. Oplakala sam sve nevino ubijene. Tamo u Srebrenici leži preko 8000 posmrtnih ostataka, za 4 dana pobijenih nenaoružanih Bošnjaka od strane Srba, srpske vojske „koja nije ucestvovala u ratu“, a za kojima niko iz srpske fašističke vlasti nikad nije suzu pustio.

 

piše  – Margit Tomik-Levy

Na vrh