Komentari

Piše Fatmir Alispahić – DA LI ISLAMSKA ZAJEDNICA BOŠNJAKE SPREMA ZA RAT?

Bitka za Fildžanistan

 

Paravojni išareti Islamske zajednice, baš onako kako bi odgovaralo evropskim desničarima, odaslati su sa tzv. “predramazanskog savjetovanja”, na kome je zloupotrebljen ramazan kako bi se od džemata stvarale “osnovne ćelije” navodne sigurnosti, iako je jasno da za Bošnjake nema druge sigurnosti osim pod krovom DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE.

 

Islamska zajednica ne skriva da je povod savjetovanja pod naslovom “Naša sigurnost je u džematu” to što – “Rijaset svjestan nesigurne situacije širom svijeta, a (!) POSEBNO U MJESTIMA SA MUSLIMANSKOM VEĆINOM (!), skreće pažnju na važnost sigurnosti…” (Pomenu li iko povratnike, ili nam je bliži Bliski istok?)

 

Jedan od predavača kaže da – “vidimo da je nesigurnost prisutna širom svijeta, posebno na Bliskom istoku”, pa zbog toga, valjda, treba bosanske džemate pretvoriti u organe sigurnosti?!

 

Šta su krajnje, skrivene ili podle namjere organizatora ovog skupa sa paramilitarnom porukom? Da li to neko sprema rat za zaokruživanje geta za Bošnjake, tj. bošnjačke Gaze, u kojoj bi vladalo carstvo kleropolitičke mafije?

 

A Bošnjaci, blehnu li blehnu!

 

(Fatmir Alispahić)

Na vrh