Kolumne

Piše Edin Osmančević: Dodik – Besramna seoska varalica!

🇧🇦 Dodik tvrdi da je ‘‘dokument o mirnom razdruživanju‘‘ gotov te poziva FBiH da se izjasni?
🇧🇦Kad bleferi prodaju svakodnevno maglu onda problem nije u obmanjivaču već u mozgovima prevarenih!
🇧🇦Vjerovatno je dokumenat napisan na toaletnom ili sličnom papiru kao što su to radili i njegovi prethodnici velikosrpske politike pa predlažem mu da ga odmah primjeni za fiziološke potrebe!
🇧🇦Dodik tvrdi da je “ dokument “studiozno izrađen zbog čega je zasigurno kvalitet brisanja stražnjice zagarantovan! Vjerujem da je u donošenju tog “ dokumenta” koristio savjete urologa te načelnika banjalučkog UKC Đajića!
🇧🇦Nema sumnje da je Dodik notorna kukavica jer se bliži vrijeme kada će Sud BiH gotovo sigurno donijeti osuđujuću presudu! I što nam to poručuje ; On će se “ponašati onako kako narod bude reagovao. Ako narod bude na to povio leđa i sageo se, onda je i moja borba besmislena, ako se narod digne i ne da se, onda ima smisla boriti se. Posljedice mogu biti razgradnja Republike Srpske”.
🇧🇦Mislim da Dodik ima sve češće noćne more i traume u kome mu se priviđa sudbina Slobodana Miloševića kada je bivši predsednik Srbije i SR Jugoslavije isporučen prije 23 godinu Haškom tribunalu na današnji dan 28. juna 2001. godine, na srpski praznik Vidovdan, koji je u srpskom društvu već dobio mitološke konotacije. Izručenje Miloševića Hagu je izazvala političke sukobe i napetosti u Srbiji, koji su na kraju rezultirali ubistvom premijera Srbije Zorana Đinđića 2003. godine.
🇧🇦Samo je pitanje dana kad će se čovjek sa crne liste suočiti sa sličnom sudbinom poput one koju je imao Milošević!
🇧🇦Žaba ostaje žaba koliko god kreketala i dizala nogu pokušavajući da postane konjem!! I kad joj staviš i sedlo skočit će prvom prilikom u prvu prljavu baru!
Na vrh