Zabava

Petar Grašo na nastupu na Jahorini priznao da uživa u novoj ljubavi

Nastavlja se serija odličnih koncerata na olimpijskoj ljepotici Jahorini.

Ovaj put ljubitelji balada su došli na svoje jer su mogli uživati u vrhunskom nastupu Petra Graše u Olimpijskom baru.

Olimpijski bar bio je domaćin ljubiteljima dobre muzike koji su mogli uživati i u vrhunskim vinima Podruma Vukoje 1982, te specijalitetima dobitnika Mišelinove zvjezdice Tomaža Kavčiča.

 

 

Kavčič predstavlja četvrtu generaciju vlasnika najboljeg slovenskog restorana „Pri Lojzetu“, i jedan je od prvih kuhara koji je počeo da uključuje svježe cvijeće u pripremu jela, te dekoraciju tanjira svojih gostuju.

 

Petar Grašo se pobrinuo da ovu noć posjetioci dugo pamte. Na repertoaru su se našli njegovi hitovi “Utorak”, “Ko nam brani”, “Volim i postojim”, “Nekog trebam ja”, “Fritula”, “Moje zlato”, “Ako te pitaju”, “Uvik isti”…

 

 

Nekoliko puta tokom nastupa Grašo je pozdravio svoju novu djevojku Hanu Huljić, koja je kćerka njegovog velikog prijatelja i višegodišnjeg saradnika Tončija Huljića.

Ovaj par posljednjih sedmica nalazi se u žiži medijskog interesovanja. Petar nije propustio priliku da je tokom nastupa pomene i posveti joj nekoliko pjesama, te se pohvalio da uživa u novoj ljubavi.

 

 

Nije zaboravio ni njenog oca i svog  prijatelja i saradnika Tončija, za kojeg je rekao da je jedan od najboljih kompozitora na prostoru bivše Jugoslavije.

Poslije nastupa pjevač se slikao sa gostima, a od Radovana Vukoje, vlasnika  Podruma Vukoje 1982, dobio je na poklon nekoliko flaša vrhunskog vina iz Trebinja.


Komentari

Na vrh