Eventi

Pažnja za sve gamere! Očekuje vas jedinstvena zabava na Tuzla Nexus Gaming Festivalu

U organizaciji Magic Factory, a pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i Federalnog ministarstva kulture i sporta u Hotelu Tuzla 21. 22. i 23. decembra 2017.  godine održat će se jedinstveni gamerski događaj. Organizatori su odlučili fanovima gaminga da predstave specijano novogodišnje izdanje Nexus Gaming Festivala. Radi se o jedinom gamerskom festivalu u Bosni i Hercegovini koji na jednom mjestu okuplja izlagače gamerske opreme, indie developers-e i organizira turnire u League of Legends i FIFA i PES 2018.

Nezaobilazni segment festivala jesu i popularni youtuberi među kojima su: Edin Creations, Neki Youtuber, Amir Hadžić, Meca Cazin, Vedox, Supreme Nexus, Pc Axe, Veki, Bake, Kovalska, Cile ST i mnogi drugi.

I ove godine na Nexus-u će se predstaviti Genelec Tuzla, a posjetiteljima njihovog štanda obećavaju i odličnu zabavu. Organizovat će prezentaciju gaming brandova: Razer, Sharkoon, Speedlink, Sapphire, Roccat… također, tu su i turniri kao i giveaway, kada će na svakih sat vremena posjetiteljima dijeliti poklone.

Sve informacije o festivalu kao i registraciji timova za turnire mogu se dobiti web stranici www.nexusfest.eu kao i facebook stranici Nexus Fest. Kako je bilo na prva dva festivala u Tuzli i Sarajevu pogledajte na oficijelnom Youtube Kanalu Nexus Fest: https://www.youtube.com/channel/UCLwl_VdaKY7kqUmNv7UpWqg

Ovogodišnji Nexus official video nalazi se na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=d0ut6fGqhb8

Na vrh