Horoskop

PAŽNJA – Sutra je 7. jul: Evo šta treba da uradite ovog velikog dana kako biste PRIVUKLI ENERGIJU brojeva ogledala

Sutra je 7. jul, a simbolika ogledala vam donosi mnogobrojna iskustva koja ne smijete propustiti.

 

Datum koji nam dolazi je jako moćan i potrudite se da iskoristite njegovu energiju, najviše zbog toga jer broj 7 donosi povoljne aspekte.

Poznato nam je šta su brojevi ogledala, to su cifre koje se ponavljaju u određenim datumima, a pridaje im se veliki značaj zbog njihove neponovljive energije. S obzirom na energiju broja 7, možete samo zamisliti šta nam donose dvije sedmice…

 

 

Ovo je sretan broj koji donosi vrlo povoljne aspekte za svakoga, a dvije sedmice donose simboliku pronalaska neke nove svrhe i viših ciljeva. To znači da ćemo vjerovatno tokom njihove “vladavine” biti strastveniji, dinamičniji i analitični. Kada odlučite u kom pravcu želite da idete, energija će vas sama “pogurati” i dati vam vjetar u leđa.

 

Ovo je posebno značajno na polju emotivnog života, pa ako imate određene nedoumice u ljubavi ili probleme, sutrašnji dan iskoristite za pozitivno rješavanje svega što vas muči.

 

Sve što treba da uradite je da slušate svoje emocije koje vam šalju signale i postupićete ispravno ukoliko uspijete da osvjestite svoja osjećanja i skupite hraborsti da priznate drugima ono što mislite.

 

Glossy

Komentari
Na vrh