Zabava

Ovo je prvi muž Dalile Mujić

Ljubavni život Dalile Mujić oduvijek je bio turbulentan, a njene veze poznate javnosti oduvijek su intrigirale gledaoce rijalitija.

Ipak, malo je poznato da je bosanska starleta prije udaje za Dejana Dragojevića bila u vanbračnoj zajednici sa izvesnim Esom Kurtešijem, sa kojim je živjela u Austriji, tačnije Beču i Švajcarskoj piše Kurir

 

 

Iako se poslednjih godina trudila da se “opere” od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem. Mnogi vjeruju da je udaja za Dejana bila samo dio njenog plana da promjeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke stare priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je prije Dragojevića, Mujićka već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.

 

Kako kaže za Kurir izvor blizak starleti, prvog supruga je upoznala kada je imala svega 19 godina, otela ga je od bliske prijateljice, i tada je pobjegla od kuće kako bi živjela s njim. Otac Huso i majka Emina su bili protiv te ljubavi i branili su Dalili da ode sa njim, ali ih nije poslušala, već je sa Esom otišla u Beč. Njih dvoje su živjeli zajedno oko četiri godine, otkriva sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona.

 

Inače, Eso je u međuvremenu, po izlasku iz zatvora, doživio i saobraćajnu nesreću, zbog čega je nedjeljama bio u komi. U tom periodu je Dalila stalno bila uz njega, a kako otkriva izvor, i tamo je pravila skandale. Naime, neke Kurtešijeve prijateljice i djevojke sa kojima ju je varao su dolazile da ga obiđu, a ona ih je tukla. Kada se oporavio, Eso je otjerao Dalilu od sebe, jer nije želio da trpi njene ispade i agresiju koju je ispoljavala. Tada se vratila da živi kod majke u Bugojno, a otac je se odrekao i nije želio da čuje za nju.

 

izvor: Kurir.rs

Na vrh