Zabava

OVO JE ČISTA EMOCIJA: Hame Nalić promovisao baladu koja će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

Svega nekoliko minuta nakon velike premijere na Grand televiziji, Facebook profil tuzlanskog muzičara Muhameda Hameta Nalića je bio preplavljen fenomenalnim komentarima i riječima podrške.

U emisiji Halo, halo kod Vesne Milanović upriličeno je premijerno izvođenje pjesme “Stani noći”, koja će, sudeći prema prvim reakcijama i komentarima biti pjesma koja će se dugo pjevati, uz koju će se razbiti poneka čaša, kroz glavu će proći stara ljubav i probudiće se i najsitniji osjećaji.

Čini se kako je Hame u ovu pjesmu uložio svaki atom svoje emocije, a da je ta emocija prepoznata, dokazuje i činjenica da su brojni ljubitelji njegovog rada oduševljeni konačnim produktom na kojem je pažljivo i precizno rađeno u proteklih nekoliko mjeseci.

Finalista prošle sezone muzičkog takmičenja Nikad nije kasno uskoro će pristupiti ekranizovanju ove predivne i emotivne balade, a na veliko zadovoljstvo, najavio je i saradnju sa jednim od najboljih bosanskohercegovačkih tekstopisaca i producenata, no, do novog projekta uživajte u “Stani noći”.

Komentari
Na vrh