Horoskop

Ova tri znaka u septembru će “plivati u novcu”

Poznatog ruskog astrologa Pavela Globu u bivšim sovjetskim državama zovu “specijalista za zvijezde”, a tvrde da ima veliku stopu pogađanja u svojim prognozama. Globa je veoma aktivan i često se oglašava, a ljudi ga vole jer na jednostavan i pitak način u svega par rečenica najavljuje šta čeka svaki znak Zodijaka na mjesečnom, nedjeljnom, pa i dnevnom nivou. Nedavno se osvrnuo na to koja tri znaka će u mjesecu septembru po njemu “plivati u novcu” …

 

OVAN

Ovnovi bi u septembarskim danima trebalo da se pozabave samousavršavanjem i naprednom obukom. Svaki kurs, seminar ili učenje daće rezultate i višestruko će vam se isplatiti. Upravo bi to moglo da se drastično odrazi na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smjeru. Vaša marljivost neće proći nezapaženo, moguće je da vas očekuje povišica ili će vam nadređeni ponuditi bolju poziciju.

 

BLIZANCI

Vrijednim Blizancim nisu potrebne ni sreća ni naklonjenost zvijezda: oni definitivno umiju da naprave pare! Ipak, u septembarskim danima sudbina će im se dodatno osmjehnuti i pružiće im priliku da zarade još više novca. Takođe, ovo je mjesec kada će vaši nadređeni konačno obratiti pažnju na vas i vaš rad, a to bi moglo da vam donose puno koristi.

 

STRIJELAC

Sudbina je za Strelce pripremila poklone drugačije vrste – vrlo korisna i obećavajuća poznanstva! Obratite pažnju na osobe koje se pojavljuju u vašem životu – neke od njih su karta do dobre prilike za zaradu! Vaša finansijska situacija će se i te kako popraviti, a u tome će definitivno ulogu igrati neki poznanici.

 

žena.rs

foto – pixabay

Na vrh