Horoskop

OVA tri horoskopska znaka prati LUDA SREĆA ove sedmice

Ponekad zvijezde znaju tako da se sklope da vam čak i kada se ne trudite sve ide od ruke

 

Tri znaka horoskopa imaće čemu da se raduju: čekaće ih finansijski dobici, romantična energija i prilike koje su dugo čekali.

 

Osjetiće sve ono što su željeli da se ostvare, a astrologija otkriva kome su zvijezde naklonjene u nedjelji od 14. do 20. novembra 2022. godine:

 

 

LAV

Čekaju vas dobre prilike i mnogo ponuda za lični rast i razvoj. Vaša hrabrost ovih dana može posebno da dođe do izražaja. Rizici, koje ste preuzeli u prethodnom periodu, konačno mogu višestruko da se naplate, bićete oduševljeni finansijskom situacijom.

Svi koji su u braku osvježiće čari zajedničkog života, povratiće strast i imaće priliku da uživaju u neobičnim iznenađenjima od strane partnera. Slobodni Lavovi upoznaju osobu koja će ih “na prvu” osvojiti, a to može biti srodna duša. Opustite se i uživajte u narednim danima, piše Mondo.

 

 

ŠKORPIJA

Čak i ako se malo ulijenjite, sreća je na vašoj strani! Sve ćete obavljati sa nevjerovatnom lakoćom, a uspjesi će se nizati kao ludi. Bićete veoma popularni i poželjeni, mnogi će vas pitati kako uspjevate sve da postignete.

Ukoliko imate neraščišćenu papirologiju oko imovine, nekretnine ili skupocjene kupovine, ovo su idealni dani da je riješite! Škorpije će ovih dana gorjeti od strasti, a za to je najviše zaslužena pozitivna energija kojom će zračiti. Iskoristite svojih pet minuta i budite hedonista!

 

 

 

STRIJELAC

Poslovni rezultati su na zadovoljavajućem nivou, a samim tim, vaš novčanik je deblji. Očekuje vas novčani dobitak, a savjet je da se počastite dobrom kupovinom. Partner može da vas iznenadi neočekivanim putovanjem, posebno ako je upućen u vašu neostvarenu želju.

Ovi dani unijeće pozitivnu energiju u vaš život, bićete sretni kao nikada prije. Ne propuštajte prilike koje vam se pružaju i osjetite naklonost zvijezda koja vam je data!

Na vrh